Hvordan finne noen i den amerikanske hæren

May 23

Hvordan finne noen i den amerikanske hæren

Hvis du har mistet sporet av noen som har blitt US Army, er det mulig å finne dem. Mens hæren ikke vil gi deg detaljert informasjon som e-postadresse eller et telefonnummer, vil de gi gi deg en adresse hvor du kan finne soldaten du er ute etter.

Instruksjoner

• Skriv ned den grunnleggende informasjonen du har på personen i den amerikanske hæren. Bare vesentlig informasjon du trenger er deres navn. Imidlertid kan informasjon som deres rang, siste kjente plasseringen, tjenestenummeret og personnummer alle fremskynde prosessen.

• Finn ut mer om personen gjennom www.gisearch.com. Klikk på koblingen som sier "finne noen" på hjemmesiden. Det vil ta deg til en annen side der du kan skrive inn fornavn, etternavn, eller kallenavn på personen du leter etter. Dette vil gi deg den personens rang og gjeldende plassering.

• For informasjon om hvordan du kontakter personen du leter etter, sende informasjonen du fant og din forespørsel her:CommanderUS Army vervet poster og evaluering CenterATTN: Locator8899 øst 56te StreetFort Benjamin Harrison, i 46249-53011-866-771-6357Inkluder $3.50 som en sjekk eller postanvisning i forespørselen hvis du ikke en umiddelbar familiemedlem av en soldat eller en embetsmann. Gjøre det ut til US Treasury og vite at hvis soldaten du er ute etter har begrenset informasjon med en adresse som ikke kan gis ut en eller annen grunn, ikke vil du ha pengene tilbake til deg.

• Vent til fire uker for en svar. Militære plasseringen av US Army soldat du leter vil bli sendt til deg. Følg den detaljerte informasjonen du har fått. Bare fordi et brev får høyre foten, det betyr ikke det nødvendigvis blir til høyre personlige.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig hvis du ikke får informasjonen du ønsker første gang. Soldater i den amerikanske hæren er noen ganger klassifisert oppdrag, og hæren måtte vente på at misjon er over før de kan fortelle deg nøyaktig hvor de er.