Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

September 17

Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

Har du noen gang tenkt å bygge din egen tilpasset gitar? Kanskje du har sett din favoritt musiker jamming på en særegen gitar og trodde du ønsker å gjøre noe sånt. Det er en måte å designe dine egne egendefinerte gitar og har bygget fra grunnen uten å plukke opp en saw, limpistolen eller målebånd. Faktisk, er det lett å bygge en tilpasset gitar ved hjelp av elektroniske verktøy som tilbyr en rekke forskjellige gitar maler, ferdig og deler å mikse og matche til ønsket gitaren er opprettet. Noen gitar byggmester nettsteder tilbyr en rekke detaljerte valg for deler, mens andre gir grunnleggende former, stiler og farger.

Instruksjoner

• Forstå de ulike delene av gitar slik at du kan bygge egendefinert gitaren riktig. Gå til nettsteder som forklarer alle deler av en gitar i detalj. Introduksjon til gitar nettsted har (se ressurs) en lett-å-lese diagrammet.

Gå til nettsteder på nettet som bygge gitarer rekkefølge.

Gå til tilpasset gitar byggmester nettsteder. Gå til de ulike nettstedene og bla gjennom de ulike typene gitar deler og ferdig de tilbyr. Velge en nettside som passer dine behov best. Noen selskaper, som Jaros, Warmoth og Jackson, tilbyr et bredt utvalg av gitar deler å velge mellom (se referanser).

Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

Velg en gitar kropp som passer din stil.

Velg en brødtekststil og veden typen. Kroppen er den bredeste delen av en gitar. Gitar kroppen kommer i en rekke forskjellige stilarter. Velg en som passer din stil. Hvis du liker fakkel, kan du i form av en stjerne eller en "V". Hvis du er en musiker, kan du velge en mindre kropp som gjør det mulig å nå frets høyt på halsen enklere. Velg en solid eller hul kropp.

Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

Bestemme hvilke pickups du på tilpassede gitar.

Velg pickups og whammy bar du ønsker for en elektrisk gitar. Avgjøre hvor du vil plassere hver pickup. Det er vanligvis en halsen, midten og bro sted. Velg av whammy barer eller har ingen whammy bar installert.

Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

Gull-farget tuning plugger kan legge til et særegent utseende tilpasset gitar.

Velg typen og fargen på tuning pinnene, bridge, pickups og annen maskinvare. Nettsteder som Jarosguitars.com tilby gull eller sølv. Velge etter din personlige stil.

Hvordan bygge en tilpasset gitar Online

Velg fra en rekke stiler av gripebrett inlays.

Velg gripebrett inlays på halsen og en tre-veis vippebryter på kroppen. Gripebrett intarsia er design som fungerer som slite markører. Velg en stil som samsvarer med stilen på gitaren. Legge til en tre-veis vippebryter mer kontroll over lyden av pickups.

Tips og advarsler

  • Ekstra lett skogen, mens et flott supplement til en dårlig rygg, kan høres utydelig eller gjørmete, spesielt med humbucking pickups.