Formålet med spiralfjærer

October 22

Formålet med spiralfjærer

Spiralfjærer brukes i mekaniske enheter fra car sjokk til klokker. Spiralfjærer kalles vanligvis komprimering springs, torsjon kilder eller spiralformede kilder. De lagre energi og slipp for å absorbere støt eller opprettholde en styrke mellom to kontakte flater.

Definisjon

En coil våren er en spiral eller helix av metalltråd som er vanligvis laget av stål. Kildene er mekaniske innretninger som godtar en vekt eller tvinge fra ett objekt til å absorbere energien og hindre at overflaten blir skadet.

Typer

Komprimering spiralfjærer er utformet for å presse tilbake på en overflate når det kommer i kontakt med den. De tilbyr motstand mot en kompresjons kraft og er vanligvis kveilet som en konstant diameter sylinder eller en som har samme størrelse kurver til formen helix. Ekspansjon spiralfjær trekk på to flater, som våren på skjermen dører som trekker den stengt etter det er åpnet. Ekspansjon spiralfjærer er også kalt torsjon kilder.

Bruker

Spiralfjærer brukes i bilen bæresystem og clutches, samt ventil fjærer. Kilder brukes også i mekaniske enheter, for eksempel brødristere, dørhåndtak og andre typer av håndtakene som er konstant deprimert