Unike bryllup farger

March 12

Unike bryllup farger

Velge ditt arrangement fargevalg er en viktig bryllup beslutning. Fargene du velger gjenspeiles i elementer som dine brudepiker kjoler, seremonien og resepsjonen dekorasjoner, blomster, bryllup favoriserer og av flere brude partimedlemmer. Bryllup farger bør utfylle og fremheve temaet du har valgt for bryllupet ditt samtidig som stedet også. Velg ikke-tradisjonelle farger for bryllupet ditt dagen å gjøre feiring unike.

Metallics

Innlemme metalliske nyanser i fargevalget for bryllupet for et futuristisk, teknologi-inspirerte utseende. Mens metallics som sølv og gull er tradisjonelt forbundet med bryllup holdt vinteren og høsten, er metallisk dekorasjoner tilgjengelig i farger som rosa, grønt, blått og lilla. Den glans og skimmer tilbys av metalliske farger understreker den futuristiske elementet i fargevalg og kan gi en glitrende atmosfæren til locale. Vurder å bruke en metallisk farge til aksenten enkle fargevalg eller selv kombinere kontrasterende metalliske farger som sølv og rød.

Neonfarger

For en virkelig unik bryllup farge idé, Velg neon nyanser av din favoritt toner. Minner om 1980, sterke neonfarger kan lett innlemmet i bryllupet ditt på en effektiv, men ikke overdrevet måte. I stedet for å velge en lys nyanse, for eksempel neon gul, rosa eller grønt, som primær farge, kan du bruke små mengder av en enkelt neon fargen for å utfylle en grunnleggende, vanlig palett med hvitt eller svart. For eksempel bruker neonfarger for sashes på dine brudepiker kjoler, glasur desserter og bånd bundet i blomst pikens hår. Lyse farger påkalle en følelse av ungdommelighet og lekenhet som dine gjester er sikker på å nyte.

Mørke nyanser

Nyanser av svart og grå farger ikke tradisjonelt forbundet med bryllup, er ofte sett på som dyster og negative. Men kan mørkere fargepaletter ha en vakker og unik effekt. For eksempel imbues en gradert palett består av gråtoner mellom svart lys grå et område med en fantastisk minimalistisk utseende. Harshness av svart kan bløtgjøres med nyanser av grått og kull. Du kan også spice opp monochromatic fargevalg med bindestreker av en kontrast eller komplementær farger. Vurdere grå brude partiet antrekk, duker og andre store dekorasjoner med bånd, sashes, farget blomster, brosjer og centerpieces i mørkere farger som hvit, kongelige lilla eller burgunder.

Høytidene

Ferie-baserte fargevalg er perfekt for ferie bryllup. Mens det ikke kan bli vurdert riktig å bruke ordninger som svart og oransje eller rød, grønn og hvit for en sommer bryllup, gir hosting feiring under måneden av oktober eller desember deg gratis styre å bruke disse unike bryllup fargekombinasjoner. Spille til temaer med fargene i buketter, desserter og brude antrekk; å virkelig innlemme holiday inn ditt arrangement, bruke ferie-passende dekorasjoner som små gresskar og miniatyr dekorerte eviggrønne trær.