Hvordan du fyller ut en Baby Shower invitasjon

January 30

Hvordan du fyller ut en Baby Shower invitasjon

Baby dusj er den tradisjonelle måten å feire nytt liv i verden. Baby dusj er en feiring der venner og familie av mor-å-være gir gaver til mor som mor trenger for å ta vare på babyen. Sender ut invitasjoner til en baby shower kan være en morsom og spennende prosess, men det kan også gi mye å bekymre. Fylle ut en baby shower invitasjon tar tid og hensyn til detaljer.

Instruksjoner

• Skriver den nyfødte navnet på "Av"-linjen. Vanligvis denne linjen vil lese, "La oss feire det fødselen av" og du fylle navnet på barnet. Bruk linjen for å lar alle du invitere vet navnet og kjønn bundle of joy.

• Skriv mom-å-være navn på "For"-linjen. Vanligvis skrive denne linjen vil lese, "Du er invitert til en Baby Shower For" og du navnet mor å være.

• Fyll ut "Tid" linjen med tiden baby shower vil tatt sted. Husk å vurdere en tid når du vet folk vil kunne delta din baby shower. Velge en morgen eller en kveld kan ikke være best alternativet, siden fleste jobber i disse tider. Din beste alternativet er å ha den på en helg i tidlig ettermiddag.

• Fyll ut "Sted" linjen med plasseringen av baby shower. Du kan vanligvis leie en sal eller bruke en kirkens rekreasjon hall for å holde din baby shower. Noen mennesker bruker sine egne hjem til verten baby dusj. Uansett hva stedet du velger, være sikker det er et sted som er lett tilgjengelig; Du kan også vurdere å velge et sted som er kjent for fleste (Hvis du bor i en liten by).

• Fyll ut "R.S.V.P." linjen med navnet på personen som tar ned navnene på folk som er definitivt til stede. Dette kan være søster eller mor til mor-å-være, og navnet, adressen og telefonnummeret til denne personen skal være oppført på invitasjonen til å gi folk som kanskje vil delta på en måte å kontakte deg. Dette er en god måte å finne ut hvor mange som deltar og planlegge for mat, drikke og part favoriserer å handle.