Hvordan foreldre masete

January 3

Hvordan foreldre masete

Uansett hvor søt og elskelige kan babyen være, hennes masete oppførsel er sikker på å frustrere deg. Fordi babyer ikke kan fortelle deg hva som er galt, har du igjen for å finne det ut. Babyer er ofte masete og gråter når de er sultne, varm eller kald, sliten, syk eller har en skitten bleie. Det er ikke bare en sikker måte å avslutte fussiness, finnes det flere metoder du kan prøve å slappe av barnet og slutten av fussiness.

Instruksjoner

• Spille musikk for barnet ditt. Spille en vuggesang CD-ROM eller andre dempet musikk vil hjelpe lindre og roe babyen. Lå babyen i sengen, svak lys, slår på musikk på og gi barnet et par minuttene å gi seg. Sjekke babyen regelmessig for å sikre sin sikkerhet.

• Gi barnet ditt en massasje. Din touch kan hjelpe lindre din masete. Du bør også gni barnets mage og bøye bena for å avlaste noe gass at hun kan ha. Gasiness er en vanlig årsak til hos babyer.

• Gi barnet et varmt bad. Det varme vannet, sammen med ditt personlige preg, kan hjelpe roe og slappe av barnet. Hvis barnet ditt er masete rundt samme tid av dagen, er det mulig at det er nær sitt sengetid. Gi barnet et varmt bad på denne tiden og forberede seg for seng. I andre tider av fussiness, prøve en varm komprimerer mot babyens mage å slappe av ham.

• Kose med babyen. Holder babyen mot skulderen gir henne mulighet til å ha ditt personlige preg, som vil hjelpe berolige henne. Hvis barnet er fortsatt masete, prøve fast patting hennes nederst og kombinere det med rock eller sprette. Gjentagende bevegelser kan hjelpe stoppe eller redusere babyens fussiness.

• Endre miljøet. Prøve går utenfor eller ta en kjøretur i bilen med babyen. Utforske nye miljøer kan hjelpe barnet fokusere sin oppmerksomhet på andre omgivelser. Prøve å sikre barnet i en vogn eller en baby sete og snakker en spasertur. Denne bevegelsen kan hjelpe baby relax og resten.