Ting å gjøre for barn på skallete Head Island, North Carolina

December 31

Ting å gjøre for barn på skallete Head Island, North Carolina

Forbered å forlate bilen på havna som du reise med ferje til skallete Head Island, det sydligste av North Carolina Kapp-øyene. Reise på øya er begrenset til golfbiler, sykler og gåing. Ferge billetten inkluderer en trikk tjeneste til et hotell eller utleie hjem så du trenger ikke å bekymre deg for å frakte bagasjen når du ankommer. Det er mange aktiviteter på øya for å holde barn i alle aldre lykkelig og opptatt.

Leire og fotturer

Skallete Head Island Conservancy (. bhic.org) tilbyr sommerleirer for ulike aldersgrupper hele sommeren. Barn alderen 4 til 6 kan bli spirende naturforskere leiren og nyte kunst og håndverk, holde slanger og fange feil. For alderen 7 til 10 er det en Junior forskere leir der barna kan kajakk, tur og lære om øyas økosystemet. Conservancy Corps er for tweens og tenåringer i alderen 11 til 14. De tilbringer tid både lab og feltet datainnsamling og fremme det Conservancy forskning. Skallete Head Island Club (. bhiclub.net) har sommerleiren programmer for barn i alderen 5 til 12. Klubben tilbyr gjest medlemskap og golf og tennis leksjoner, svømming, kunsthåndverk, team aktiviteter, innendørs og utendørs spill, filmer og ekskursjoner for barn. De kjører Junior Golf leirer og Junior Tennis programmer gjennom hele sommeren. Tilbringe litt tid med barna ut fotturer M. Kent Mitchell natursti. Følg markøren for å finne en 360-graders utsikt over myra. Du kan også finne fiddler krabber underveis. Du kan også vandre i den skallet hodet Woods Maritime skogen bevare på lett til moderat stier eller nyte en organisert tur gjennom den skallete Head Island Conservancy.

Kunst og naturprogrammer

Hvis du er lei en eiendom på øya, kontakt eier eller leder hvis det finnes en gratis medlemskap tilknyttet for Shoals. Besøk stimer klubben (. shoalsclub.com) for en tidsplan fra avdelingen sin fritid til å lære om hva som er tilgjengelig for barna. De tilbyr vanligvis familie filmer, boccia og volleyball turneringer, biljard og t-skjorte tie-dying aktiviteter som er rettet på hele familien. Unge kunstelskere vil du bli en alle om leire eller privat klasser (. www.allaboutartbhi.com). Klasser i basket veving, tegning og fotografering er tilgjengelig for ulike aldre. Dyrebare impresjonistene tar hensyn til den yngre publikum mens eldre barn kan ta klasser som fokuserer på havfrue og dragon maleri. Hvis mannskap i naturen, sjekk ut programmene som den skallete Head Island Conservancy (. bhic.org) tilbyr. De har en rekke familie programmer, inkludert deres havskilpadde patrulje eventyr hvor du kan ri sammen med Conservancy ansatte mens de patruljerer strendene hekkende skilpadder. Du kan også lære om crabbing og kastet netting, fuglekikking, natur turer og havskilpadde film screenings. Hvis du er natt ugler, prøve skallet hodet After Dark programmet hvor du lære om øyas vill natteliv, alligatorer, padder, flaggermus og mer.

Arrangementer

Den skallede hodet øya Memorial Day sommer Kick-off (. baldheadisland.com) er en årlig begivenhet som offisielt åpnes sommersesongen. Det er en måte å pugge mye av sommeren i en helg med standup padle ombordstigning, kajakkturer, surf lessons, fotturer og turer i naturen. Barna aktiviteter inkluderer crabbing og netto casting leksjoner og reptil leting. Shoals klubben har vanligvis en familie-vennlig parti. Musikkelskere som besøker på slutten av sommeren kan nyte Labor Day musikk Extravaganza. Piknik og dans mens du nyter lokale talent. Gå med skilpadder fra den første uken i juni til første uke av August. Denne nattlig gå begynner når loggerhead sea turtles tilbake til øya for å legge sine egg. Avhengig av måneden, vil du se et hekkende skilpadde eller se hatchlings bryte løs.

En dag ute

Hvis du har en trang til å komme ut og bli aktiv, besøk kysten trang (. coastalurge.com). De tilbyr utleie av sykkel og paddleboard som de vil levere rett til døren din. Du kan også registrere familie daredevil for en daglig paddleboarding turer eller Kitekurs. Riverside Adventure Company (. riversideadventure.weebly.com) tilbyr ulike aktiviteter for opptatt familier. Du kan leie en golf cart eller en sykkel for å utforske øya med dere eller bli med på skattejakt. Sammen med mannskapet for å løse gåter, synge og bruke vitenskap og natur rart ut skattekart. Skattejakt er for barn aldre 5 til 12 og kjører sommeren på ukedagene. Hvis du har eldre barn, vurdere selskapets spøkelse tur hvor du utforske øya og over 400 år øya historie. Hvis familien er i geocaching eller ivrig etter å prøve det, det er et dusin turbokser gjemt rundt øya. Try it on your own by downloading the locations online (www.geocaching.com) or join in a GPS Scavenger Hunt with the Riverside Adventure Company.