Vanlige edderkopper Rhode Island

November 3

Vanlige edderkopper Rhode Island

Selv om mange er redd for edderkopper, er bare farlig edderkoppen i Rhode Island Nord black widow. Deres webområder kan være irriterende, men andre edderkopper som bor i staten er ufarlig og ganske sjenert. Vanlige edderkopper har liten hoggtenner og skade ikke mennesker alvorlig. De viser ikke mye aggresjon med mindre provosert.

Orb Weaver eller hage edderkopp

Disse edderkoppene kan være preget av en vakker forseggjort sirkulær nettet brukes å fange insekter. Når et insekt fast web, orb vever, som har dårlig syn, føles vibrasjon og raskt når offeret og gjør silke av sin web.

Voksne hanner har vanligvis store sklerotisert av ulike farger som sort, gul, oransje, rødt og grønt. Disse edderkoppene nå omtrent en tomme lang og ofte kan bli funnet i buskene, høyt gress og solrik, åpne steder der det er rikelig med insekter. Hage edderkoppene er ikke farlig, men de kan bite hvis provosert.

Ulv edderkopper

Kvinnelige ulv edderkopper er store og hårete. De er svarte, gule, oransje og grønn, med en stripe på den sin kropp, og er ofte forvekslet med tarantulas. De er aktive om natten og vanligvis jakte utendørs, men høsten de kan ofte bli funnet i kjellere eller kjellere.

Disse edderkoppene ikke gjør webområder og ikke, men de kan bite hvis redd eller fanget.

Hopping edderkopper

Hopping edderkopper er ca en halv tomme lang, men la ikke sin lille størrelse lure deg. De kan hoppe flere ganger sin størrelse å fange byttedyr. Hopping edderkopper stole på deres visjon og normalt jakte utendørs i løpet av dagen, men de kan bli sett på vegger, Vinduer og dører i. Kroppen har lyse farger. Noen hoppe edderkopper er svart med prikker og andre er brun, grå og gul med hvite merkingen. Disse edderkoppene kan bite, men er egentlig harmløs.

Huset eller spindelvev edderkopp

Disse edderkoppene sees vanligvis hengende opp ned fra sine web i mørke hjørnene av fuktig rom eller utendørs. Kvinner er større enn hannene og om lag en tredjedel av en tomme i lengde, med fargene oppstiller fra grå til brun. Spindelvev edderkopper ta noen måneder å modne. De ikke er ufarlig for mennesker.

Kjelleren edderkopper

Bo tro mot navnet sitt, kjelleren edderkopper bor vanligvis kjellere, fjøs og fuktig rom, og de spinner merkelig formede webområder. De har grå eller brun farger og overstiger ikke ca en fjerdedel av en tomme på lengden. De er ikke giftige eller aggressive.

Nordlige sort enke

Det er ganske sjelden å komme over en nord black widow er bare giftigste edderkoppen i Rhode Island. Kvinner nå ca en halv tomme i størrelse og menn, er mye mindre, er omtrent en tredjedel av størrelsen på kvinner. Disse edderkoppene er svart med en lys rød timeglass blinken i sitt underliv.

De er ofte funnet i tre hauger, og selv om ikke aggressiv, de vil bite hvis berørt. Deres biter er skarp og smertefulle og krever øyeblikkelig legehjelp. Alltid bruk hansker i områder der Nord svart enker finnes for å unngå tilværelse bitter.