Hvordan velge en brukt trompet

November 5

Kjøpe en brukt trompet, enten det er på en bonde butikk, musikkinstrument butikken, fra en annen person eller online, kan du spare hundrevis av dollar. Men hvis du får en kvalitet brukt trompet som vil vare og er uten problemer, du kaster bort din tid og penger. Les videre for å lære hvordan du velger en brukt trompet.

Instruksjoner

• Gi kroppen av horn en grundig inspeksjon. Ser ikke alt. En brukt trompet med små riper, misfarging og (veldig liten) bulker kan være en stor instrument verdt dine hardt opptjente penger. Husk imidlertid at utsiden av en trompet er grov pekepinn på hvor godt det har blitt tatt vare på. Ta en titt rundt hver overflate Hornet. Noen store bulker, spesielt i den bevegelige først, andre og tredje ventil lysbilder og tuning lysbildet påvirker spillbarhet av trompet. Liker du utseendet til denne brukt trompet, "pen" eller ikke? En trompet som gjør deg smile hver gang du plukke den opp vil gjøre det enklere å motivere deg selv til praksis.

Hvordan velge en brukt trompet

Fokus på ventilene. Ventilene er det viktigste å vurdere i Hvordan velge en brukt trompet. Enten du aldri har spilt Hornet før, eller du er en erfaren spiller på et budsjett, vil ventiler som er bøyd, stadig klissete eller "lekke air" ødelegge opplevelsen helt. En trompet er bare så god som hastigheten, føler og responsen til sin ventiler. Skru hver ventil, fjerne dem fra kroppen av trompet en om gangen og undersøke dem nøye. Er de uten overflate riper? De synes å være helt rett? Olje hver ventil med trompet ventil olje - bør du ha din egen med deg dersom eieren av apparatet ikke har noen - før du setter det tilbake i trompet. Husk å ikke har flere ventil skrudde til enhver tid. Hvis du tilfeldigvis blande dem opp og deretter prøve å spille instrumentet, vil du sannsynligvis skade den.

Hvordan velge en brukt trompet

Sjekk Hvis lysbildene flytte enkelt. Det viktigste er tuning lysbildet eller den største lysbildene som strekker seg nesten til klokken av trompet, og tredje ventil lysbildet, som er den med ringen på den. Hvis de er helt fast og kan ikke fjernes selv med litt (forsiktig) press, brukte trompet fremdeles være en vinner, men det betyr at det har sannsynligvis sittet i ganske lang tid, eller har ikke blitt nydelig tatt vare på. Hvis lysbildene kommer ut, selv om det er litt vanskelig, gi dem litt fett på kobber apparatet Skyv fett (ikke erstatning) du har tatt med, og legger dem nøye. Hvis de nå flytte enkelt, er du godt å gå. Hvis ikke, er det sannsynlig at det er en liten sving et sted, og dette er bare et annet problem som vil påvirke det nytte og salgsverdi av brukte trompet. Spesielt hvis du kjøper en dyrere instrument, hvis du vil gå brukte trompet ruten i stedet for nye, bør du kjøpe et horn som har vært tidligere eid av en annen alvorlig trompetist.

• Teste spillbarhet. Til slutt, du får spille trompet. Det er et par grunner ikke bør du spille Hornet før nevnte trinnene. Først, hvis brukt trompet har sittet i et skap for en tid, et par minutter å spille kan skade av ventiler eller lysbilder. Hvis eieren av apparatet er klar over dette, har du nettopp kjøpt den, enten du liker det eller ikke. Andre, selv om du er nybegynner uten kunnskap om teknikk, hvis du nøye kjører kontrollisten i trinn 1 til 3 eier av trompet vil vet du har gjort leksene, og være mer sannsynlig å jobbe med deg på prisen, og behandler deg med respekt. Stille spørsmål. Er dette trompet enkelt å spille? Ting som størrelsen på klokken og bar av bly røret varierer sterkt, og ulike horn er egnet til forskjellige spillere. Føles det komfortable i hendene? Bruk din egen munnstykke du tok med deg. Ikke be the Trumpets eieren for, da dette er både en sanitær problem og et tegn på respekt blant spillerne. Spille noen vekter i hele området, hvis du er på det tidspunktet som en trompetist. Dette er punktet hvor, etter sørge for trompet er gratis alvorlige, du bør gå med magefølelsen. Hvis du liker det, og prisen er rett, gjøre avtale. Ikke vær redd for å forhandle. Eieren er trolig å spørre mer instrumentet enn han eller hun faktisk forventer å få. Du kan nå den stolte eieren av en kvalitet brukt trompet som vil tjene deg godt i år.

Tips og advarsler

  • Gjør din forskning på modell av brukte trompet før du går for å se den.
  • Pris det nye (hvis det er i produksjon) mot hva eieren spør.
  • Ikke forsøk å spille brukte trompet uten oljebehandlinger ventilene først.
  • Ikke la trompets eier eller en selger, være i kontroll av din "intervju" med apparatet.
  • Ikke kjøpe en brukt instrument uten inspisert først i person.