Hva er behandlingene for Tracheal sammenbruddet inne hundene?

April 20

Tracheal kollaps er en medisinsk tilstand som oppstår når en vegg av trachea begynner å lukke innover, innsnevring plass til luft å reise. I hunder, tracheal kollaps ofte blir stadig verre og krever behandling for å lindre hoste og kortpustethet.

Identifikasjon

Veterinarians vanligvis begynner behandling for tracheal sammenbruddet inne hundene med medisin for å lindre symptomene. Hvis dette mislykkes, blir konsultasjonen å korrekt sammenbruddet nødvendig ifølge Mar Vista dyr Medical Center.

Medisiner

Hoste suppressants som tramadol og hydrocodone, kortikosteroider som prednison og luftveier dilators som teofyllin brukes for tracheal kollaps i hundene.

Suksess

Omtrent 71 prosent av hundene nytte medisinsk behandling fra tracheal kollaps, ifølge Mar Vista dyr Medical Center.

Kirurgi

Det er to hovedalternativer for kirurgi i behandlingen av tracheal kollaps, implanting ringer i luftrøret gir støtte og styrke veggen eller bruke en maske hylse kalt stent. Ringene krever større kirurgi med en snitt, mens stents er minimal invasiv, ifølge University of Pennsylvania.

Risikoen for kirurgi

Risikoen forbundet med luftrøret ringer inkluderer overdreven blødning, stemmen boksen lammelse og tap av blod forsyning til selv, advarer University of Florida Veterinary Medical Center. Med stents, hoste ofte vedvarer selv etter at prosedyren og mesh noen ganger må byttes, som krever en invasiv kirurgi til stent.