Hvordan du knytter et bryllup slør til en hår kam

October 19

Hvordan du knytter et bryllup slør til en hår kam

Opprette din egen brude slør er en flott måte å uttrykke din stil på den store dagen. Ved å feste en enkel brude slør til en hår kam, kan du mote slør som passer godt sammen med din kjole for en brøkdel av kostnadene ved å kjøpe en. Brude sløret drømmene dine vil ta deg fra vakre bilder å gå ned midtgangen og danser natten vekk på mottaket.

Instruksjoner

• Samle sløret hånd-sy kanten av stoffet som du vil knytte til kammen bruker en pensle maske: foreta en løpende stitch gjennom stoffet, avstand masker rundt 1/4 tommers fra hverandre. La 3/4 tommers av stoff utover den løpende stitch for enkelt samle og sy. Trekk forsiktig trådene på hver ende av stoffet å samle det jevnt til lengde 1/2 tommers kortere enn bredden på kammen. Binde endene på tråden for å opprettholde samler.

• Sy sløret til kammen med liten hånd masker som omkranser den øvre kanten av hver tann på kammen. Plasser stoffet slik rå kanten er nærmest til bunnen av kammen, hvor det kam tennene går i håret. Denne måten du kan kaste sløret slik at stoffet har en jevn kant ved den dekorative delen av håret mitt Toku. Trim overflødig stoff.

• Dekorere toppen av kammen limte rad eller to av perler eller faux perler til den. Bruke en stripe med lim på toppen av kam. Plasser perlene en samtidig å sørge for at de er sikre. Klart krystall perler eller rhinestones er et godt valg til å lage litt gnisten. At limet til tørk godt.