Hvordan lage bildet i termisk visjon

July 19

Legge til et termisk filter bildene vil endre fargene i bilder og et kaleidoskop av blått og rødt som tilsvarer objektets temperatur. Det er flere måter å oppnå dette. Vær oppmerksom på at det er en forskjell mellom faktiske termisk visjon, som lar deg se varme signaturene av objekter, mennesker og dyr, og et termisk filter som gir en tilnærming av effekten.

Instruksjoner

• Laste opp bildet du vil endre. Åpne den i din fotoredigeringsprogram.

• Klikk på kategorien "Filter" fra det miste-ned menyen. Merk "Blur" og klikk på "Gaussian blur." Dette gir bildet uskarpt, ut-av-fokus se viktig for termisk effekt. Angi "Radius"-verdien til et tall mellom fem og syv.

• Velg kategorien "Bilde" fra det miste-ned menyen. Merk "Justeringer" og velg "Gradient map." Trykk ned farge-fanen og hold markøren over alternativer til du finner en merket "Transparent regnbuen." Dette gir bildet en termisk visjon effekt.

• Last ned en photo booth-programmet for datamaskinen eller en mobil enhet, slik en smarttelefon. Mange av disse programmene tillater brukere å ta bilder og bruke en termisk effekt. Ethvert bilde du vil se ut som det ble tatt i termisk visjon.

• Kjøpe en termiske linsen på kameraet. Disse er tilgjengelig på kameraet butikker og online. Dette er den eneste måten å ta en autentisk termisk visjon bilde. Disse linsene, vanligvis er dyre og varierer i pris fra flere hundre dollar til mer enn $1,000.