Hvordan lære innstillinger for Digital fotografering

July 21

Digital fotografering innstillingene variere noe fra innstillingene på et filmkamera, gir en myk overgang til digital. Den beste måten å lære er å arbeide med innstillingene og teste resultatene som din formål. En kort gjennomgang av hovedkameraet innstillinger er relevant for all fotografering, uansett hvilken type kamera du eier eller bildene du produserer.

Instruksjoner

• Slå kameraet på og gå til "Meny"-alternativet på LCD eller digital skjerm, på baksiden av kameraet. Velg ikonet som ligner en verktøy eller verktøy og trykk enter-knappen. Hvert kamera vil variere noe i ikoner og knapper, og de fleste kameraer bruker en pilknapp til å angi funksjonen enter for menyen.

• Bla gjennom menyen og velg innstillingen "White Balance". Hvitbalanse forteller kameraet av lyskilde som dominerer bildet og vil justere digital kameraet for å opprette en "ekte hvit" når bildet er tatt. De fleste innstillingene representeres av et ikon som viser situasjonen. For eksempel en solskinnsdag vil ha en hvit balanse ikon av solskinn og en skyggelagt innstilling vil ha et ikon av en sol delvis dekket av en bygning. Hvis bildene toner av farge, for eksempel en gul tone til en hvit vegg på et kontor, Kontroller innstillingene for hvitbalanse først å løse problemet.

• Velg størrelse ved hjelp av menyen på LCD-skjermen. Når et digitalt bilde er tatt, lagres bildet i kameraet på en bestemt innstilling. Velg minst komprimert innstillingen på den største pikselstørrelsen kameraet kan håndtere. Ikon som viser en pai kile med en jevn kant er et ukomprimert bilde og mister ikke bildedata lagret. Som en tommelfingerregel, skyte bilder på den største størrelsen mulig. Et bilde kan være re størrelse for en mindre utgang i en digital bildebehandling programvareprogram, men du kan ikke gjøre bildet større hvis du vil forstørre det for utskrift og arbeider fra en liten filstørrelse.

• Velg enten JPEG eller RAW bildefilformat for bildene dine. Et JPEG-bilde vil tjene 90 prosent av dine fotografiske behov og komprimerer litt bildet når det lagrer filen i et kort. Dette formatet er lettere å arbeide med filene lastes raskt og kan brukes i alle fotoredigeringsprogrammer. RAW filformater brukes hovedsakelig av profesjonelle fotografer og la kunstneren å returnere til den opprinnelige tilstanden til bildet og gjenopprette innstillingene som bildet ble tatt. For eksempel hvis du skutt et bilde under fluorescerende lys og brukt en utendørs hvitbalanse innstilling dermed skape en blå tonet bilde, kan du åpne RAW bildet i et redigeringsprogram og endre kamerainnstillingene for å gjenspeile riktig hvitbalanse.

• Formatere kortet ditt digitale medier etter overføre bildene til datamaskinen. Digitale mediekortet erstatter film som lagringsenheten bilde bilder. Formatere kortet etter nedlasting av bilder gjør at du kan frigjøre plass på kortet for fremtidige bilder. Unngå formatering av kortet i datamaskinen, som innstillingene plassert på kortet av datamaskinen kan forstyrre kameraets kommunikasjonsevner med kortet til å lagre digitale bilder riktig.

• Teste digitalkamera innstillingene ved å velge et objekt og fotografere den på ulike innstillinger, justere hvit balanse, det bilde sammenntrykking og filformater. Åpne bilder i et fotoredigeringsprogram og kontrollere filinnstillingene i programmet og sammenligne bilde resultatene av de ulike innstillingene.