Hvordan bygge utendørs katten penner

November 20

Katter elsker å spille utenfor, men noen ganger er de tryggere hvis holdt indoors, takket være travle bygater eller motorveier. En god idé er å bygge et utendørs katten avlukke så de kan være utenfor trygt, uten frykt at de vil kjøre off og bli rammet av trafikk. Denne stilen av pennen er enkel i design og lett å bygge. Det krever ingen spikrer komponenter eller bruk av skruer.

Instruksjoner

Hvordan bygge utendørs katten penner

• Bestemme hvor mye plass du vil din katten å har en utendørs kabinett. Hvis du har mer enn ettall katten det må tas i betraktning også. Du kan måle ut området med et målebånd og fire plugger med streng strukket mellom dem til å merke ønsket.

• Kjøp coated wire ventilert hyller enheter, nok til å gi hva du trenger å bygge utendørs katten pennen. Kontroller at sammenføyde paneler oppnå parameterne ønsket størrelse. Det er imidlertid enklere å gå litt større eller litt mindre med den endelige størrelsen av pennen enn det er å prøve å kutte metall hyller enheter. Hvis slik at kattene tilgang til huset, vil du knytte panelene til et åpent vindu så dyr kan gå ut på vilje.

• Bruk wire å koble hvert panel i hyllene til andre, til du har en "wall" laget av tilkoblede paneler. Gjør det samme med resten av veggene og taket panelene også. Det vil ikke være nødvendig å bygge en etasje panelet også.

• Installer mer hyllene i pennen i rette vinkler, sørge for at de er sterk nok til å tåle vekten av en ti-tolv pund dyr. Også er installere en klatring treet en god idé å underholde din kattene.

• Kontroller at din kattene ha deres søppel boksen hvis kabinettet ikke er bygget over en lapp av smuss. Plus er en bolle med ferskvann og en annen fylt med katten næringen viktig. Hvis dyr tillates tilgang til huset er det like enkelt å forlate disse nødvendige elementer på vanlig plass i hjemmet ditt.

Tips og advarsler

  • Opprette en "lekeplass" i pennen slik at kattene kan underholde seg hvis de velger. Favoritt leker, klatring og skrape innlegg, et åpent område, alle er gode ideer.
  • Beskytte din pets fra elementer ved å gi dem et avtagbart tak for pennen. Dette vil holde ut regn og gi dem nødvendig skyggen. Dette kan gjøres enkelt nok med bare en vanlig plast presenning som kan knyttes til hjørnene av pennen, eller ved å legge et stykke kryssfiner over toppen.
  • Ikke prøv å tvinge en skremt katt i pennen. Katter trenger tid til å venne seg til nye ting og kan være svært forsiktig først. Gi din katten tid å se pennen over nøye. Tvinge katten kan få deg skrapte eller bitter ganske alvorlig.