Hvordan overføre hjem & eiendommen i barnets navn

June 3

Hvordan overføre hjem & eiendommen i barnets navn

Det er flere grunner Hvorfor foreldre overføre eiendom til sine barn. Bunnlinjen er vanligvis å beskytte dem mot arveavgift eller beskyttelse mot enorme gjeld som kan føre til tap av eiendommen. I alle tilfelle, kan foreldre overføre eiendom og annen eiendom til et barn med eller uten en advokat. Det finnes enkle måter å overføre eiendom men hvis du er ikke sikker, sjekk med en advokat til å utføre aktiviteten for deg.

Instruksjoner

Overføre eiendom, produsert egenskaper, biler eller aksjer

• Overføres en bolig gjennom en startet gjerning. Gjerningen overfører eierskap om boliglån står på eiendommen eller ikke. Startet former er tilgjengelig i bokhandler og via Internett. Startet skjøtet overfører eierskap og er arkivert med lokale county register av deeds kontoret. Det eliminere ikke noen økonomisk forpliktelse på eiendommen som boliglån av i grantor og garanterer ikke at grantor har rettigheter til å overføre eiendom.

• Forberede en garanti gjerning overføre eierskap og filen med county register gjerning Office. En ny garanti gjerning garanterer at personen overføre egenskapen har juridisk rett til å gjøre dette. Du kan overføre egenskapen til én eller flere barn. Fjern økonomiske forpliktelser på eiendommen før overføre skjøtet.

• Overføre tittelen produsert hjem til barnet er gjennomført gjennom motorkjøretøyer kontoret eller en utpekt staten kontoret som utsteder en erklæring av eierskap og plassering dokumentet som Texas. Produsert boliger er personlig eiendom. Produsert hjem på landet du eier er fast eiendom. Egenskapen er kvalifisert for en uttalelse av eierskap og plassering.

• Registrer tittelen navngiving barnet som kjøper hvis du vil overføre en bil, motorsykkel eller marine fartøy. Sjekk med tilstanden for noen aldersgrense å eie en bil. En salgspris er vanligvis nødvendig når du overfører en bil tittelen. Du kan utstede en regning av salg sier hvor. Sjekk med staten motorkjøretøyer office for detaljer. Noen land krever en minimum salgspris som nødvendiggjør betaling av merverdiavgift.

• Når gifting lager til barnet, bruke enten din megler eller utføre tjenestene til en overføringsagent. Følge hans instruksjoner om hvordan du overfører aksjen. Normalt, krever det signaturer til sertifikat i nærvær av notarius publicus. En overføring er mulig hvis eierskap av den opprinnelige sertifikatet er minst ett år. Skatt besparelser er mulig hvis barnet planlegger å kontanter lager og er i en lavere skatt brakett.

Tips og advarsler

  • Sjekke lovene i staten gjelder eiendom overføringer.