Myoclonic beslag i hjørnetann

September 16

Myoclonic beslag i hjørnetann

Myoclonic beslag er en bestemt type beslag som forårsaker ufrivillig muskelspasmer. De begynner oppstår når en hund er ung og er mindre vanlig enn andre typer beslag.

Funksjoner

Ufrivillig spasms av én eller flere muskler i beina, bekken eller karakteriserer myoclonic beslag. Bevegelser kan være jerky, men i motsetning til grand mal anfall, som er den vanligste typen beslag, hunden bare opplever muskelsammentrekninger i en del av kroppen.

Betydning

Ifølge Thomas K. Graves, DVM, kjører veterinarians vanligvis ikke en hel rekke tester på hunder som bare har et enkelt anfall. Men hvis en episode oppstår flere ganger, er det viktig for veterinær å utelukke andre årsaker, for eksempel hypoglycemia, og ledelse av tilstanden.

Årsaker

En hjerne fører myoclonic beslag. Unormal aktivitet kan påvirke en del av hjernen, og derfor bare en del av hundens kropp, som tilfellet er med myoclonic beslag. Imidlertid kan beslag aktivitet også innebære begge sider av hjernen, fører til en mer alvorlig episode med tap av bevissthet. Også kan beslagene idiopatisk, betyr årsaken er ukjent.

Behandling

En veterinær kan gi en hund visse medisiner redusere risikoen for fremtidige beslag, eller foreslå kostholdet. Det er viktig for eiere å vite hvordan du skal reagere hvis hunden har et anfall igjen. Dette inkluderer å sikre hunden er å skade selv på andre objekter og holde en journal av sin beslag aktivitet.

Ekspert innsikt

Dennis O'Brien, DVM, rapporter om Canine epilepsi nettverket at forskere oppdaget gener som forårsaket hjørnetann myoclonic beslag i 2004. Disse genene forårsake en tilstand i hundene som ligner Lafora sykdom hos mennesker.