Hvordan bygge en seilskute i en flaske

May 23

En av de eldste hobbyene er modell konstruksjon. Gjenskape majesteten seilskuter gitt en kreativ utfoldelse for mange. Før oppfinnelsen av pre-cut modell kits måtte amatører være kreativ og bruke elementene samlet fra en rekke kilder når modeller. For å bevare disse håndlagde modeller skip, ville amatører forsegle deres arbeid i en flaske for å beskytte den fra delene. Bygge et skip i en flaske er en prosess som krever tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

• Rengjør flasken hvis det brukes. Knytte en pensel til slutten av en plugg med tape. Male en rektangulær del av Flaskens interiør med blå maling simulere vann. Mens du venter på at malingen tørke, bygge skipet utenfor flasken.

• Skjær Raingutter Regatta kit skroget med kniven slik at det vil passe gjennom munnen av flasken. Barbere en del av bunnen av skroget for å gi inntrykk av at skipet er flytende i malt vannet.

• Klipp av dowel fra Regatta kit i to deler med kniven. Ett stykke skal 3.75 inches lang og blir masten av skipet. Resten vil danne baugspryd på forsiden av skipet.

• Bruke pin-vise bore å bore et hull nederst på masten og to hull i midten av modellen skipets skrog. Tråden en stykke blomsterhandlers wire gjennom hullene og bøye overskytende under skroget. Masten bør pivotere på ledningen.

Bruker pin skruestikken bore igjen, bore hull på slutten av baugspryd som stikker over malt vannet. Fest baugspryd til forsiden av skroget.

• Kutte tre seil fra klut i Regatta kit. Brett en minuttet i kanten over opprette en søm og lim sømmene sammen. Mens limet tørker, kuttet en bambus dowel i tre lengder. Spar skal måle 3,5 tommer mens bommen bør være 2,5 tommer og i gaff 1,5 tommer. Bore et hull i bunnen av i gaff.

• Tie tre svarte tråder 0,5 tommer fra toppen av masten slik at tre linjer på hver side av masten. Binde en annen svarte tråden til toppen av masten og tre den gjennom hullet i baugspryd. Dette kalles etter oppholdet. Binde spar på forsiden av masten øverst, og knytte gaff bak masten rett under spar. Tie bommen til bunnen av masten. Alle tre pinner skal kunne flytte fritt.

• Skyv åtte rett pinner på skroget av skipet. Tre av pinnene plasseres på hver side av skroget like bak masten. Plass en pin bak i skroget på hver side. Dra oppholdet gjennom baugspryd til masten er loddrett men ikke tie oppholdet linje i stedet. Tre tre trådene på hver side av masten til rette pinner og knyt dem på plass. Linjene skal stramme og masten bør være på plass.

• Sikre spar ved å kjøre et stykke tråden fra den ene enden av spar til det tilsvarende rette knappenål bak på skroget, og krysse over til den andre rette pinnen og kjøre tråden til den andre enden av spar. Binder tråden slik at linjen er stramt. For å sikre bom og gaff, kjøre en tråd fra hver ende til toppen av masten og kjøre to flere tråder til rett pinnene bak i skroget. Igjen, binde tråden slik at hver linje er stramt.

• Fest seilene på plass og la tørre over natten. Når seilene er tørr, slippe oppholdet linje for å skjule masten og festet seil.

• Bruker pensel (renset maling) knyttet til av dowel, Påfør et tynt lag av epoksy til malt vann i flasken og skyv modellen på flaske akterenden først. Tillate oppholdet linjen forblir utenfor flasken som epoxy dries. Dra oppholdet stram slik at mast og seil stige opp. Lim oppholdet linjen til flasken og tillate limet tørke. Klipp av overflødig av oppholdet linjen.

Tips og advarsler

  • Du kan gi dybde til modellen ved å opprette et bolverk av papp og male detaljene inn i skroget av skipet.