Prewriting ideer for en hyggelig brev

March 20

Prewriting ideer for en hyggelig brev

Sitte ned for å skrive en vennlig brev kan virke som et enkelt prosjekt, men opplever ofte problemer med å finne ut hvor du skal begynne. Prewriting aktiviteter kan hjelpe deg formatere brevet og identifisere spesifikke ting du ønsker å ta til din venn. Til slutt kan prewriting teknikker du skrive brev med et klart sinn og friske ideer, slik at din venn finner brevet interessant og forståelig.

Idédugnad

En måte å formulere ideer for en hyggelig brev er til brainstorming. Idédugnad er en prewriting teknikk som du må skrive ned ideene som kommer til hjernen når du tenker på hva du vil ha med i brevet. Til brainstorming, start med ett ord eller uttrykk som ber deg å utvide din tankeprosess, generere en rekke ideer. Du kan selv fortsette idédugnad prosessen ved å spørre en venn eller en forelder å komme opp med ting du allerede ikke har tenkt på.

Disposisjon

Disposisjoner er prewriting verktøy som vil hjelpe organisere flyten av brevet. Disposisjoner innebære skrive ned emnene du vil dekke i brevet, i rekkefølgen du vil skrive om. Dette vil holde tankene på linje slik at du overgang mellom dem jevnt. TWrite hva du vil si å starte vennlig brevet, hva inkludere i kroppen og hva du skal bruke når du bryte ting opp. på slutten.

Gratis skrive

Noen mennesker kan starte flyten av sine tanker for vennlig brev av gratis skrive. Gratis skriving er prosessen med å skrive hva som kommer til hjernen, uten hensyn til riktig tegnsetting, grammatikk eller teknikk. Målet med gratis skrive er å få dine ideer på papir og deretter lage siste brev basert på informasjonen du kom opp med. Å gratis skrive, skrive så mye som mulig uten å løfte pencil, pause eller blir avbrutt. Deretter lese hva du skrev, og finne et fokus for din neste gratis skriveprosessen. Fortsett innsnevring ned og fokusere innholdet før du er fornøyd med det du har for vennlig brev.

Regissert avhør

Hvis du skriver et vennlig brev, kan du allerede vet hva du ønsker å si, men er usikker på hva det betyr. Regissert avhør av deg er en prewriting metode som kan hjelpe deg å finne ut hvordan å nærme vennlig brevet. Spør deg selv-relaterte spørsmål om emnet du ønsker å skrive på. For eksempel, hvis du ønsker å fortelle din venn om noe morsomt som skjedde med deg, spør deg selv hva gjør opplevelsen interessant, hvorfor din venn vil bli fascinert av historien og hvordan dette morsomme scenariet ligner noe lignende det som skjedde med din venn. Svare på spørsmålene kan hjelpe deg å finne ut hvordan du tilnærming til emnet i brevet.