Krokodille Flash spill

May 20

Filmer som "Lake Placid" og andre horror titler å holde krokodilles rykte som en farlig skapning intakt, som gjør TV virksomhet som "Crocodile Jegeren." Krokodiller har også mer barnevennlig skildringer som humoristisk animerte figurene vises i «Wally Gator» og «prinsessen og frosken. Flash spill sette spillerne i fantasy scenarier med krokodiller i både ROV og humoristisk roller.

Barneleker

Skyte krokodiller av bobler i "Croc kampen," tilgjengelig på nettsteder som aktive GameZ. Trykker det "opp" og ned-piltastene for å flytte og mellomromstasten til å skyte piler. Rømt krokodiller konvergerer og dytte en stein ned når deres antall når 10, noe som resulterer i en mistet livet. Spillet avsluttes når spillere mister tre liv. Hjelpe Dora krysse en innsjø full av krokodiller i "Dora the Explorer: krokodille innsjøen, på steder som Nick Jr. I dette spillet må du klikke antall skilpadder Dora trenger. Redde Kovu fra krokodiller i "Crocodile Adventure," funnet på nettsteder som Mini spillere. I dette spillet, basert på "Løvenes konge 2: Simba's Pride," spillere trykk piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe. Spillet avsluttes hvis Kiara mislykkes å nå Kovu før tiden renner ut.

Krokodille Survival Spill

Spise det nødvendige antallet "snacks" å avansere i "Lake Placid 2: krokodillen Alley," et spill basert på R-rated film og tilgjengelig på nettsteder som FlashRolls. Med en pistol-touting sheriff på watch, bruk musa for å svømme rundt innsjøen. Hold nede venstre museknapp for å komme opp for luft og sluke svømmere. Spillet avsluttes når krokodilles liv meter reduserer eller det går tom for luft. For mer moro, hjelpe en krokodille slippe løs sin vrede i "Rage Croc," funnet på nettsteder som spill For arbeid. Trykk på "W" "A", "S" og "D" for å gå, og spise animerte pets og barn. Når feltet raseri fyller, drepe robot fiender. Gå videre til neste nivå etter å ødelegge alle fiender. Spillet avsluttes når spillere mister alle sine liv.

Humoristisk spill

Finne antall skjult, ler krokodiller i "Crazy Crocs," tilgjengelig på nettsteder som daglig gratisspill. Bruk musen til å skanne området og klikk krokodiller. Gå videre til neste runde etter å finne alle krokodiller. Tegneserie babyer holde krokodiller sunn i "Croc Hunter... Feed Um babyer, "funnet på nettsteder som FlashRolls. Trykk og hold nede museknappen for å ta babyer og mål for krokodilles munn før du slipper. Prøve å nå 10 poeng på 30 sekunder. Holde en krokodille fra drukning i "Croc ' O' Snack," tilgjengelig på nettsteder som FlashRolls. Trykk på "venstre" og "Høyre" piltastene til å gå og spise fallende mat og søppel. For hver tapte vare, vannstanden øker. Spillet avsluttes når vannet når toppen av skjermen.

Mann vs krokodille spill

Skyte krokodiller før de angrep i "Killer krokodiller," tilgjengelig på nettsteder som daglig gratisspill. Spillere mister livet når krokodiller bite skipet eller hvis skipet støter hindringer. Spillet avsluttes når spillere mister alle sine liv. Flytte medisinske forsyninger over en elv av krokodiller i "Belastning av Croc," funnet på nettsteder som Y8. Trykk piltastene til å flytte, ri logger og hoppe på steiner. Spillerne miste liv hvis de borti hindringer, hoppe på ikke-neddykket krokodiller eller lande i vannet. Flytte tre levere pakker før tiden renner ut for å avansere til neste nivå. Spillet avsluttes når spillere mister tre liv.