Hvordan få en gratis PSP-minnekortet

November 17

PlayStation Portable (PSP) er et håndholdt spillesystem utviklet av Sony. Mange av Sony minnekort fungerer i flere av sine enheter. Kortene, også kjent som hukommelse stokker, varierer avhengig av hukommelse behandlingskapasitet. De er tilgjengelig for kjøp på nettet, og brukte kort er noen ganger tilgjengelig for $5 og under, avhengig av mengden minne i megabyte eller gigabyte. Men hvis du ønsker å få ekstra minne for enheten, eller hente en hukommelse card for første gang, er det mulig å få en gratis.

Instruksjoner

• Hvis du kjøper PSP for første gang, se etter forhandlere som tilbyr en samlet pakke. Mange butikker som GameStop eller EB Games tilbyr avtaler som inkluderer spillet tilbehør, inkludert et minnekort.

• Prøve for en trade-in. Hvis du oppgraderer systemet, eller bare har spill du ikke lenger spiller, mange spill butikker vil kjøpe disse spillene fra deg. Enkelte butikker kan være villig til å avbrutte selv for et nytt minnekort i stedet for penger eller lagre kreditt refusjon.

• Delta kampanjeeventer, gaming konvensjoner og premierer spill butikker. Sony vil ofte gi ut ledig hukommelse stokker å oppmuntre til kjøp av en PSP eller nye PSP-spill. Konvensjoner som E3 har boder satt opp av ulike selskaper kjemper for oppmerksomheten til markedet; et nytt minnekort kan være en del av "swag" på disse hendelsene.

• Sjekk den Sandisk og Sony nettsteder for kuponger. Andre online steder du inkluderer Gamefly, ToysRUs, Gamestop, FocalPrice og DayDeal. Disse kuponger og rabatter overstiger noen ganger prisen på et minnekort, som kan koste opp til $30 nye.

Tips og advarsler

  • Noen spill inkluderer gratis minnekort og gjennomtenkt gave-givers kanskje ikke vet at mottakeren allerede har et lignende kort. Spør venner og familie hvis de har et ekstra kort de kan være villige til å handle for før du betaler full pris til en forhandler.