Engineering tegning guider

November 14

Engineering tegning guider

Teknisk tegning guider er lærdom som flytter studenter av teknisk tegning nærmere å bli profesjonell tekniske tegnere. Disse opplæringsprogrammer er presentert i skoler akkreditert av amerikanske Design utkast Association (ADDA), som består av profesjonelle tegnere. Slike formell opplæring er nødvendig fordi teknisk tegning kan ta, og fordi det tar noen tegning teknikker og verktøy, spesielt datamaskinbaserte verktøy.

Tegne en enkelt objekt Tutorials

Denne opplæringen består av produserer en teknisk tegning fra et eksisterende, enkelt objekt. Eksempler på slike objekter skoesker aerosol bokser og andre objekter som er tydelig består av grunnleggende former som følgende: en kule (i.e. ball); en boks som sider og kantene er vinkelrett; en sylinder; eller en kjegle. Slike former er lett å visualisere og dermed viser i to dimensjoner.

Viktig skritt i denne opplæringen er tegningen to dimensjonale (2-D) figur på hver side av objektet. Opplæringen instruerer elevene å produsere tegningen ved hjelp av linjaler for objektets rette linjer, et T-square eller trekant tegning instrument for rette vinkler og blyant kompass for sirkler.

Dimensjonering Tutorials

En annen tutorial viser ingeniørstudenter hvordan å dimensjon en eksisterende tegning. Dimensjonering er del av en teknisk tegning som beskriver med tallene, den nøyaktige plasseringen og størrelsen på hver komponent av en struktur. En student som har trukket øverste del av en brus kan designe, for eksempel, er bedt om å tegne et linjesegment lengden er lik diameteren på sirkelen representerer can's topp. Opplæringen instruerer studenten hvor du trekke linjen: nær men bortsett fra sirkelen, for ikke å rot tegningen. Opplæringen angir også at studenten å skrive sirkelens diameter i midten av linjestykke, med gotiske skriftsnittet brukt i tekniske tegninger.

Datamaskinassistert utforming (CAD) opplæring

Mange tutorials i teknisk tegning er skrevet for CAD-programvare, som er en rekke digitale verktøy for å produsere tegninger. En tutorial viser studenten der hver av de grunnleggende tegning funksjonene er i brukergrensesnittet til et bestemt CAD-program. For eksempel lære studentene verktøyet for å tegne rektangler er oppført under hvilken meny. Denne veiledningen inneholder instruksjoner for å angi rektanglets form, som vanligvis innebærer å klikke og dra musepekeren i programmets viktigste tegneområdet.

En annen CAD-opplæringer viser studenter å tegne, endre og realistisk gjengivelse 3D "primitiv", som er boksene sylindere og andre grunnfigurer beskrevet i et tidligere avsnitt i denne artikkelen. I denne opplæringen er instruksjoner for å kombinere en primitiv med hverandre for å danne et mer sammensatt objekt. For eksempel kan instruksjoner for å lage design for en bordlampe fra en sylinder og kjegle primitive gis.