Hvordan ta vare på falldør snegler

October 10

Falldør snegler er en japansk arter av sneglen som er hevet og solgt til dammen og akvariet eiere å hjelpe kontroll algene oppblomstringen inne akvariet og dammer. I naturen og i eksisterende dammer som er etablert, falldør snegler trives godt og reprodusere raskt med liten eller ingen omsorg. Heve falldør snegler i et akvarium, men ikke så involvert eller vanskelig som å øke fisk, krever imidlertid fortsatt en viss aktsomhet og dyktighet.

Instruksjoner

• Installer en lav-flow filter i akvariet å gjenskape de langsomme bekkene som falldør snegler er vant til i vill.

• Installer et akvarium lys å oppmuntre alger i akvariet. Velg lyspærer som er merket "daylight" eller har en kelvin vurdering av 5000-6700k å lette både plante- og alger vekst.

• Sted akvatiske planter i akvariet å oxygenate vannet, fjerner urenheter og gir ly for sneglene.

• Plasser falldør snegler i vannet. Det kan ta opptil to timer før sneglene åpne opp og begynner å utforske tanken. Det er ikke nødvendig å flyte posen som er gjort med fisk. Hvis du planlegger å avle sneglene, setter du inn 10 til 12 snegler for å starte systemet. Dette vil gi en god sjanse til å ha menn og kvinner i miksen siden det ikke er mulig å avgjøre kjønnet av sneglene visuelt.

• Angi akvarium med flak fisk mat, levende mat som rørsystem ormer og en rekke grønnsaker å supplere alger og mate altetende sneglene. Falldør snegler vil trives på både plante- og animalsk mat.

• Fjerne og erstatte halvparten av vannet i akvariet hver uke for å holde den frisk. Skyll filterposen eller patron i skitten tank vann når du erstatter vannet. Filterposen bør erstattes hver månedene.

• Test nitrat, nitritt og ammoniakk nivåene av tanken ukentlig. Nitrite og ammoniakk bør alltid registrere på 0 ppm, og nitrat bør være under 40 ppm. Hvis nivåer høyere enn dette, utføre daglig, 50 til 70 prosent vann endre til nivåer er tilbake under kontroll.