Bruksområder for Cesium Carbonate

August 10

En av de grunnleggende metall elementene funnet på jorden, cesium slår til væske på en varm dag, med Smeltepunkt på 83.19 grader Fahrenheit. Identifisert som en alkali element - dvs på base side av pH skalaen måler surheten - kombinerer cesium ofte med andre elementer som karbon og oksygen, å produsere kalsium carbononte (Cs2CO3), to deler cesium, en del karbon og tre deler oksygen, et stoff med flere bruksområder.

Fotoelektriske celler

Fotoelektriske celler, for eksempel polymer solceller, øker cesium karbonat kraften konvertering effektiviteten av enheten. I utgangspunktet oppnår cesium karbonat dette resultatet gjennom elektron overføring.

Filamenter av elektronrør

Et elektron rør eller en vakuumrør - et glass eller metallsylinder--avhenger av elektroner beveger seg i et vakuum å generere elektrisk strøm. Det er avhengig av en katode med en filament overføre elektroner. Ifølge Chemicalland21 øker cesium karbonat følsomheten til en filament, gjør det et alternativ sammensatte for bruk i røret.

Alternativ medisin

Ifølge "Avanserte vitenskapelige helse," kan cesium carbonate brukes i kreftbehandling. Dette vil bli vurdert alternativ medisin - behandling vanligvis ikke akseptert av det medisinske fellesskapet. Grunnlaget for bruk av cesium karbonat inheres i lut natur cesium og er basert på ideen om at kreftcellene blomstre på grunn av deres surhet. Den surheten, kjent som melkesyre - forårsaket av mangel på oksygen i normale celler som konverterer glukose gjennom gjæring for energi - sluttproduktet av gjæring og fører til unormale celler som vokse og produsere kreft. Baser motvirke syrer og cesium karbonat rangerer høyt på pH-skalaen som base.