Hvor å identifisere en Cockatiel

March 25

Hvor å identifisere en Cockatiel

Cockatiels ha en rolig temperament og er nysgjerrig. De er populære fugler har som kjæledyr, og lage flott kameraten. De kan leve opp til 20 år i fangenskap. Cockatiels er liten, lightweight dyr som trenger deres trening, kommer ut av sitt bur hele dagen for å gå utforske og strekke vingene. Identifisere cockatiels krever du analysere utseende, størrelse og vaner.

Instruksjoner

• Undersøke fargemønstre på fuglen. Cockatiels er grå med lysere farger under sine fjær. Vingene har en stripe av hvit mens ansiktet har en lapp av orange. Kvinner har gulaktig stedet under vingene mens menn ikke.

• Måle størrelsen på fuglen. Cockatiels er små, vokser opp til 13 inches lang. Fleste av denne lengden er fra sin lange halen fjær.

• Analysere utseendet på fuglen. Cockatiels ha en kam over hodet som står oppreist når de er opprørt eller glade. Det står skrå når de er avslappet. Både mannlige og kvinnelige cockatiels ha toppen. Fjær på en cockatiel komme ned på begge sider av nebbet.

• Veie fuglen. Cockatiels er lette og skal veie mer enn 4,4 ounces. Hvis du har en cockatiel for en pet, skal ikke vekten varierer mye. Hvis det noen gang veier mer enn 4,4 ounces så det er overvektig og trenger å se veterinarian for en anbefalt diett. Hvis den veier mindre enn 2,8 ounces deretter cockatiel må få litt vekt og må spise mer.

• Se fuglens vaner. Cockatiels liker å etterligne lyder. De kan prøve ord, men det er mest lyder som ringing telefon, dørklokker eller latter.