Gjenopprette en slitt Ping Pong padle

March 2

Ping-pong eller bordtennis, er blitt ganske populær hendelse, og er selv en olympisk sport. Ping-pong oppsto i England i slutten av 1880-årene, hovedsakelig på grunn av det faktum at det regner det mye, og så folk ikke kunne spille tennis utenfor. Men blir de moderne tilpasninger av sporten påvirket av USA, Japan og Europa. Bordtennis er et morsomt spill å spille, og tar ikke lang tid. Men når padleårer begynner å miste sine overflater, kan det være irriterende og vanskelig å spille med dem. Her er hvordan du kan gjenoppstår dem og fortsette å spille.

Instruksjoner

• Samle alle ping pong padleårer du har. Dette prosjektet er lett, og vil gå mye raskere hvis du gjenoppstår alle din padleårer samtidig. Legg merke til noen som trenger å være kom spørsmålet, og satt resten.

• Skrell gamle overflaten av padleårer med fingrene. Noen ganger kan det være nødvendig å bruke et verktøy til å hjelpe med denne prosessen, som en sparkel. Når gamle overflaten atskilt fra, sand tre slik at alle lim rester er pusset av. Bruk av lav kvalitet sand papir for dette.

• Plass notatbok papir på kanten av bordet. Lå padleårer på bærbare papiret. Delen padle bør være på bordet og delen håndtak bør ligge på tabellen kanten. Dette er slik at åren kan ligge flatt, og du vil kunne gjøre en bedre sjablong. Spore rundt padle med blyant eller penn for å få sand papirstørrelsen du trenger. Kuttet ut sjablongen.

• Spor sjablongen til fine grade sand papir. Bruk saksen for å klippe ut figuren. Legge det over ping pong padle og klippe kantene slik at sandpapir nesten dekker hele åren, men etterlater en bit av tre viser hele veien rundt.

• Bruk et balled opp papirhåndkle gjelder tre limingen jevnt over hele overflaten åren. Gjør limet som lys av et belegg som mulig. Forsiktig plassere sandpapir til padle litt om gangen, sakte slik at boblene og rynker unngås.

• Bruk en exacto kniv til å fjerne og overflødig papir fra padles overflaten når limet har tørket. Gjenta trinn 5 og 6 for hver side av padleårer og hver padle du vil gjenoppstår. Når limet tørker, du er ferdig!

Tips og advarsler

  • En nagle arkiv også fungerer svært godt i å bli kvitt overflødig papir. Filen direkte langs kanten av skogen, og papiret vil Skrell rett utenfor.
  • Det er viktig at overflaten av padleårer er glatt. Det er svært viktig at det er ingen rynker eller bobler i padles overflaten, ellers spillet påvirkes.