Hvordan bruke elektrisk-Net sauer fekting

December 18

Elektrisk-net sauer fekting er en solid inngjerding system som bruker både netting og elektrisitet for å inneholde dine sauer. Nettingen i denne typen gjerde gir en synlig barriere som fraråder dine sauer fra å prøve å komme ut, mens elektrisitet gir en psykologisk barriere som holder dine sauer fra presser mot gjerdet å unnslippe. Denne gjerde er enkel å installere, siden systemet inkluderer innebygd gjerdestolper, men det krever spesifikk kunnskap for deg å bruke den effektivt.

Instruksjoner

• Bestemmer hvor du vil bruke dine elektrisk-net sauer fekting. Du kan bruke den effektivt som et gjerde og interne fekting. Maple Ridge sau gård brukes den som interne gjerde, som tillater dem å fjerne det i løpet av høsten for vedlikehold og å justere oppsettet enger deres. Sauer produsenter som rotasjons beite sine sauer (jevnlig flytte sauene mellom små beite paddocks gjennom beitesesongen) ofte bruke denne stilen av fekting siden det er så lett å installere og ta ned.

Fjern alt gresset og annen vegetasjon som er mer enn 4 inches høy langs gjerdet linje. Klipping vegetasjonen eller klippe det med en Luke eater er en rask, effektiv mulighet for ugress fjerning. Kontroller at du fjerner vegetasjonen i en stripe som er minst 1 fot bred å minimere sjansene for å ha noen gress touch ladet ledningene på dine elektrisk-net sauer fekting, som kan kortslutte din elektrisk ladning.

• Installer elektrisk-net sauer gjerdet. Rulle netto gjerdet ved å holde fast alle innlegg, hvilke burde tillate nettingen å falle ned i bakken foran deg. Finne det første innlegget, og sett den i bakken på et sted der du kan knytte det til en støtte post eller en eksisterende gjerde. Brette resten av netto sauer gjerdet langs gjerdet linjen, slippe innlegg individuelt som du rulle gjerdet. Sett inn resten av de innebygde gjerdestolper.

• Koble elektriske nett sauer gjerdet til en gjerde lader. Gjerdet omfatter lader tradisjonelle plug-in enheter og batteri enheter, som er mer portable. Slutten av netto gjerdet har vanligvis en energizer klipp som du kan knytte til positivt ladede gjerdet terminal på din gjerde energizer. Ikke glem å koble negativt ladde terminalen på din gjerde energizer til jording systemet tillate din gjerde energizer å arbeide.

• Opprettholde dine elektrisk-net sauer fekting ved å sjekke regelmessig for å sikre at den fremdeles fungerer og er ikke jording ut på vegetasjon. Du kan minimere vegetasjon ved klipping langs foten av gjerdet regelmessig (etter kobler den) eller en Luke spray.

• Ta ned dine elektrisk-net sauer fekting når du er ferdig med den. Koble sauer gjerdet fra laderen og fjerne innlegg fra bakken, starter i den ene enden av gjerdet. Holde innlegg i hendene, og la nettet for å dra på bakken bak deg. Når du når slutten av gjerdet, bare legge netting på bakken og rull den opp, at innleggene er på utsiden av kastet.

Tips og advarsler

  • Kencove gård gjerde forsyninger foreslår at lagre dine elektriske nett sauer fekting på en låve bjelke eller minimerer veggen sjansene for å ha gnagere og andre skadedyr bruk gjerdet for nesting.
  • Ifølge-Premier1Supplies.com, kan du spare installasjon tid ved å fjerne biter av vegetasjon og søppel fra netto gjerdet som du bretter.