Yamaha Digital Piano instrumenter

April 21

Yamaha Digital Piano instrumenter

Yamaha selskapet begynte ved å produsere reed organer i 1887. I siste halvdel av 1900-tallet, Yamaha utvidet operasjoner med en komplett linje av video- og produkter for det amerikanske markedet. Yamaha kommersielle lydsystemer begynte å produsere digitale piano instrumenter som en del av deres musikk markedsføring gruppe. Yamaha digitale piano instrumenter består av oppreist og bærbare pianoer.

MODUS-serien

MODUS-serien designer linje funksjonene streaming radio kombinert med moderne design. Linjen er strømlinjeformet og tilgjengelig i flere farger.

Clavinova ensembler

Linjen av clavinova ensembler har flere piano stemmer blant orgel og cembalo, i tillegg til ekstra musical instrument digital interface (MIDI) instrumenter. Clavinova ensembler har innebygd karaoke, skjermer og Internett-tilkobling.

ARIUS

ARIUS linjen designet for nybegynnere, og har en innebygde innspillingsfunksjonen, stereo prøvetaking og et gradert hammer system.

Bærbar Grand

Bærbar grand er en ni pianoer. Funksjoner inkluderer opptil 88 keys og gradert myk teknologi som tillater spillere å justere motstanden av nøklene.

Claivova Grand

Clavinova grand oppretter en blanding av tradisjonelle og digitale piano instrumenter. Funksjoner inkluderer muligheten til å spille gjennom den innebygde MIDI-opptakeren.

Clavinova Traditionals

Clavinova traditionals har en linje med 11 digitale piano instrumenter som ligner tradisjonelle pianoer. Lydkvaliteten fra avanserte bølge minnet ligner flygel toner. Nøkkel vise egenskaper av clavinova traditionals inkluderer gradert hammer, gradert hammer 3 og demper sensor utformet for å produsere tradisjonelle flygel lydkvalitet.

P serien

P-serien har tre kompakt pianoer. Modellene inkluderer P-155, P95 og P85. Egenskapene til de digitale piano instrumentene inkluderer naturlig piano respons, fotpedal control og stereolyd. Pianoer er tilgjengelig i flere farger.