Hvordan få økonomisk hjelp under graviditet

November 29

Hvordan få økonomisk hjelp under graviditet

Mens folk flest vet fødselen av en baby fører til økt økonomisk ansvar, overser de noen ganger kostnadene forbundet med å ha en sunn Graviditet. Økonomi for å opprettholde en helse livsstil og har regelmessige kontrollene er nok til å understreke alle venter mor, særlig single foreldre eller de støtte fra familie og venner. Forstå høye kostnader forbundet med graviditet, gi mange statlige og statlige etater økonomiske ressurser til gravide mens de forbereder for fødselen.

Instruksjoner

• Søker finansierte helseprogram, starter med Medicaid. Medicaid er en regjering program som lar folk med lave inntekter motta helsetjenester lite til ingen kostnad. Mens USA satt kriterier i føderale minstestandarder individuelt, basere mest valgbarhet på inntekt i forhold til en prosentandel av føderale fattigdomsgrensen. I tillegg til møte inntekt berettigelse, må du være en amerikansk statsborger og gi bevis på bosted i staten du søker i. Hvis det er kvalifisert for Medicaid, kan du få svangerskapskontroll gjennom svangerskap, arbeidskraft og levering og får graviditet-relaterte omsorg i opptil 60 dager etter levering.

• Gjelder for kvinner, spedbarn og barn program, også kjent som WIC. WIC er et ekstra mat og ernæring program for gravide mødre og barn yngre enn 5. Valgbarhet for WIC er basert på inntekt. Hver stat angir et standard inntektsnivå, som må være mellom 100 og 185 prosent av federal fattigdom retningslinjene - inntekten må være på eller under å være kvalifisert for WIC tjenester. Hvis du kvalifiserer, kan du motta hjelp kjøpe mat og få informasjon og rådgiving om sunn mat. WIC inneholder også støtte for amming og henvisninger til helsetjenester og andre ressurser.

• Samle informasjon om ulike tjenester staten tilbyr til familier i nød. Administrasjonen for barn og familier har med blokk tilskudd til programmer for å møte midlertidig hjelp for trengende familier mål. Mange stater gi midlertidig kontanter hjelp til personer med lave inntekter.

• Gå til din kommune helse avdeling og spørre om svangerskapskontroll. Mange lokale helse avdelinger tilbyr gratis eller rimelige prenatal tjenester til kvinner som har en økonomisk nød for omsorg. Registrer deg for helse-programmer som hjelper deg med å velge en fødselspermisjon omsorgsyter, administrere vare gjennom hele svangerskapet og gi informasjon om andre tilgjengelige ressurser i samfunnet.

• Be om økonomisk hjelp fra veldedige organisasjoner i din kommune. For eksempel hjelpe lokale katolske velferdsorganisasjoner unge foreldre og deres familier under graviditet og gjennom barnets første leveår. United Way kontorene også hjelpe enkeltpersoner fil skatter og kvalifisere seg til opptjent inntekt skattefradrag og andre.

• Forskning andre organisasjoner, inkludert kirker og kvinners sentre, som kan tilby finansielle eller annen hjelp til gravide kvinner i ditt område. Mange kirker gir støtte til gravide kvinner i form av kontanter, mat, klær og rådgiving. Andre organisasjoner gir hjelp med graviditet og baby rekvisita, i tillegg til å gi foreldre programmer og klasser.