Hvordan å få noen til å tilgi deg

December 22

Hvordan å få noen til å tilgi deg

Alle har den inne deres hjertet å tilgi. Det avhenger av hva du gjorde, som vanligvis vil avgjøre om de vil eller ikke. Når du har vondt noen følelsesmessig, har du mistet sin lit. Får at baksiden er vanskelig. Hvis det er noe som du fortsette å gjøre til denne personen, kan jeg ikke si de vil eller selv bør tilgi dere. Tilgivende starter med deg selv og være ærlig med deg selv, så til slutt med denne personen. Har du virkelig lært hva du gjorde er galt? Bryr du ærlig hvordan det har tegnet denne personen eller bare deg selv? Hvis tilgivelse du bestemmer bare hvordan det effekter selv, så kommer du bare til å fortsette å gjøre disse tingene som ikke fortjener eller bør kreve tilgivelse fra denne personen.

Instruksjoner

• Gi denne personen plass. Når noen blir skadet følelsesmessig, eller de er sinte, overdrive de samtidig. De vil sverger de vil aldri snakke til dere igjen, eller selv si noe veldig betyr og sårende for deg. De er bare opptrer på impuls, sinne og sorg du har forårsaket dem. Den beste metoden først er å gi dem tid. Tid til å reflektere og la sine følelser småkoke ned. Hvis du gjorde noe veldig sårende, sjansene er de vil definitivt fortsatt være opprørt når du får en sjanse til å snakke med dem. De kan være villige til å gi deg en ærlig sjanse igjen. Nå du er sannsynligvis den siste personen de virkelig ønsker å være rundt, så respekterer det og forlate dem alene for en stund.

• Undersøke din egen samvittighet. OK, hvis du ønsker noen å tilgi deg, starter det med deg først. Bare går opp og si ordene vil "I 'm sorry" ikke fungere. De er bare ord, at de får mye hverdags. Du si beklager når du ved et uhell støte på noen, eller lage en enkel feil. Det tar mer enn ordene til be om tilgivelse fra skade noen. Ta tid til å virkelig forstå hva du har gjort og hvordan handlingene effekten andre. Sett deg selv i dette personer stedet, og spør hvordan du ville føle. Forstå hvor smertene er kommer fra, ikke din. Tenk på hvordan og hvorfor du har gjort dette. Finne ut hvor den kom fra og hvordan virkelig unngå gjør dette igjen. Ta kunnskap over problemet som gis.

• Være villig til å faktisk endre av dine handlinger. Jeg tror det kommer ned til denne enkle måten. Folk pleier å være motivert av sin egen gleder og smerter. Jeg har lærer å gjenkjenne dette fra folk i alminnelighet, og sjansene er du har gjort dette, derfor har du vondt denne personen. Men folk gjør også ærlig feil også. Ingen av oss er perfekt. Hvilken kategori du falle? Var dette en feil, eller du aldri tar deg tid til å begynne med egentlig synes om denne personer følelser? Skal du ærlig tenker på deres når tilgivende? For å få noen til å tilgi deg, begynner det med omsorg om smertene og hvordan du har tegnet det. Ikke bare samvittighet, å gjenopprette for deg og din samvittighet. Samvittighet over noe du har gjort galt, er det politisk "rette" å gjøre. Det er bare en måte å fortelle din samvittighet det er greit siden jeg føler skyldig. Enhver har evnen å fortelle mellom rett og galt, og å føle seg dårlig. Skyld gjør en person føler dårlig mesteparten av tiden for sitt eget selv, ikke virkelig for andres. Det er den samme grunnen hvorfor folk søker hevn over en feil gjør andres smerte. Vi er motivert av våre gleder og smerter. Du se forskjellen? Hvis du ikke virkelig villig til å lære og se hvordan dine handlinger kan virkelig skade andre, og virkelig bryr seg om det for dem og ikke, vil du gjøre dette igjen. Komme over deres skyld og Tenk om personer smerten du har forårsaket. Utfør trinnene for å unngå faktisk ikke gjør samme feil igjen. Uselviske mennesker lære, egoistiske mennesker fortsette ned samme destruktive bane.

• Snakker fra hjertet og være sannferdig. Når tiden er riktig, og du har gjort disse trinnene. Nå er det tid til å snakke med dem. Hvis de nekter å snakke, gi dem mer tid. Hvis de har endelig gitt deg en sjanse til å faktisk være i samme nærvær, fortelle dem alt. Forklar hvorfor det er du gjorde det du gjorde. Forklare dine motiver og fortelle dem hva du ærlig har lært. Hvis du har gjort de tre første trinnene, bør dette være lett. Du bør ærlig ser ting annerledes og har en bedre forståelse om smerten du forårsaket personen. Du burde se deres smerte, som om det var ditt eget. Så på et følelsesmessig nivå, kan du få gjennom dem. Dette viser denne personen du virkelig besluttet å ta seg tid til ærlig er reflektere over hva du har gjort. Du bør være helt ærlig og vise følelser, sammen med lidenskap når du forklare til denne personen. La dem snakke også, og la dem forklare hvordan har du vondt dem. Lytt til hva de sier, fordi det er viktig. Hvis du ikke hører, du kommer over som ikke virkelig omsorg. Stille spørsmål om sine følelser om emnet, kommer over som ærlig omsorg for dem.

• Får ikke sint. Hvis de ikke handle svært vennlig, gjør ikke delta i en opphetet krangel. Du vil ødelegge alle sjanse for dem tilgi deg. Ta hva de gi deg, gode eller dårlige, og være veldig høflig og rolig. De kan ikke være over hva du har gjort, men hvis du handle respekt det vil hjelpe mye. La dem få sinne, hvis det er fortsatt flaske opp. Vis at du virkelig forstår og bryr seg være barmhjertig. Være svært støttende til dem, uansett hva det er de sier til deg. Ta ikke det personlig, de er skadet.

• Ikke krever noe fra dem. Hvis dette var en ex-kjæreste, hvem, ikke forvente eller kreve at de tilgi dere. Ikke engang spørre om for den. Folk som måtte be om tilgivelse, kommer ikke ut som ekte. De ikke kommer som virkelig omsorg. De synes mer trist for seg selv, i stedet for personen. Hvis noen virkelig gjorde noe, og det første de spør, eller vil er tilgivelse, fortjener ikke de det. Hvis de virkelig følte seg dårlig, det første spørsmålet, eller enda viktigere en ikke hvor er du? er alt i orden? Er det noe jeg kan gjøre for deg? Dette bør har ingenting å gjøre med hva du får ut av det. Hvis du virkelig omsorg for dem, ville du be eller kreve noe ut av dem. Du ønsker bare å bli bra.