Ideer for spill for voksne på kirke Picnics

January 15

Ideer for spill for voksne på kirke Picnics

Kirken piknik er utformet for moro og fellesskap. Slike samlinger søker å få kirken familier utenfor bygningen, hvor de kan samhandle i mindre formelle omgivelser. Men noen ganger folk på funksjoner må noen organisert spill og aktiviteter for å bryte isen og få dem samspill med hverandre.

Bli kjent med deg

Husk å ha navnekoder å hjelpe mennesker samhandler.

Gi hver voksen Golvteppet hans navn som en fremtredende farget gule prikk på den. Avhengig av hvor mange voksne er piknik, kan du ha fem til 10 farger prikker. Be hver person å finne alle andre personen på piknik med den samme fargede prikken og finne ut hans navn, hjemby, favoritt hobby og hva han gjør (eller gjorde) for en levende. Etter tillater nok tid for disse personlige samtaler, kan koordinator instruere to grupper av bestemt fargede prikker å konvergere og be medlemmene å introdusere ett annet medlem av sin fargegruppe til det andre laget, bruker de fire stykker av informasjon i det første samtalene.

En informasjon gatefeier jakten

Har alle de voksne finne en partner, spør hver voksen å velge noen hun ikke allerede vet. Gi hvert par en liste over 15 elementer av informasjon de må finne på denne endrede gatefeier jakten. Mens mer tradisjonelle scavenger jakt innebærer å finne fysiske varer, vil dette medføre finne folk på piknik som samsvarer med elementene på listen. Eksempler inkluderer "noen født i juli," "noen som er en lege," "noen som har mer enn tre barn." Lag bør få signaturen til personen ved siden av det aktuelle elementet på listen. I interesse av å skape interaksjon så mye som mulig, er det best å tillate én person å registrere bare én vare per side.

Arbeider sammen som et Team

Danne grupper på 8 til 10 voksne og hver gruppe gjør en stram sirkel, skulder ved skulder mot hverandre. Be alle om å hekte hender med to personer i sirkelen. De bør hekte som om skjelvende hender, dermed to rette hender sammen og to igjen. Dette skaper en floke av våpen. Har gruppen og deretter forsøke å gre seg uten slippe eller bryte forbindelsen av noen av hendene som fanges.

Chariot Tag

Dele voksne i grupper på tre, og angi en arena området, grensene for spillet. To av de tre lagkameratene vil stå skulder ved skulder, vendt i samme retning, og koble armer. Disse to er hestene. Tredje gruppemedlemmet være føreren av chariot. Han står bak hestene, flytte sine belter, med hver hånd. Spillet koordinator vil deretter gå til hver vognkjøreren og løst brette et farget flagg eller stripe av tøy på baksiden av beltet av driveren. Når spillet begynner er målet for hestene i hver vogn å forsøke å fange flaggene fra så mange andre lag som mulig. Driverne er ikke tillatt å ta flagg eller å beskytte sine egne. Drivere må holde begge hendene på belter av deres hest hele tiden. Når et lag taper sin flagg må det avslutte arena. Den fremdeles beholder sin flagg når alle andre vogner har igjen det angitte området vinner spillet.