Hvordan sette mål for Anger Management

May 12

Ett aspekt av sinne ledelse terapi eller rådgivning som hjelper en person kontrollere sinne er prosessen med å opprette og følge et sett av mål. Mål er viktige fordi de peker en person i riktig retning ved å gi dem referanse. Webområdet Anger Management forklarer at en i fem folk lider sinne ledelse problemer. Det er viktig at enkeltpersoner lære å kontrollere og håndtere sinne for å opprettholde sunne relasjoner og leve produktiv, hyggelig liv.

Instruksjoner

• Finne en sinne ledelse rådgiver eller delta på en støttegruppe for personer med sinne ledelse problemer. Webområdet Anger Management forklarer at første skritt for å kontrollere sinne er å avgjøre hva slags sinne en person opplever og det fører til sinne. Når en person forstår hans sinne problemer, kan han begynne å sette kortsiktige og langsiktige mål.

• Analysere sinne for å finne ut hvor problemene kommer. Webområdet Anger Management forklarer at en persons sinne problemer kan være forårsaket av hans personlighet eller naturlig instinktivt, livserfaringer oppretter utløsere, feilaktig oppfatning av situasjoner og miscommunications. En person også må lære hvis han får fersk sinne eller undertrykt anger.

• Skrive kortsiktige og langsiktige mål foran en journal. For en person som opplever ferskt sinne, må han kjenne og mål å kontrollere triggere som aktiverer sinne. Hvis en person lider av repressed sinne, må han lære å kommunisere mer effektivt med andre og ikke undertrykke frustrasjon eller følelser.

• Opprett en liste over mål som tillater en stabil og behagelig eksistens. Bella Online nettstedet forklarer at personer som lider av sinne problemer må begynne å innlemme positiv tenkning i hverdagen. Også, for å løse problemene på en sunn måte, enkelt må lære å analysere situasjoner uten å nå en hissig dom eller antagelse.

• Utvikle kortsiktige mål først, men også tenke på langsiktige mål som hjelper i å opprettholde suksess og kontrollere sinne problemer. En person må lære ferdigheter for å spre sinne og finne tilfredshet i hverdagen. Webområdet Anger Management forklarer at det er ingen bestemt kur for sinne, så individer må lære ferdigheter for å behandle og lindre deres sinne.

• Gjennom målene regelmessig og gi noen fleksibilitet i å oppnå målene konsekvent. Bella Online nettstedet forklarer at det tar tid å gjøre emosjonelle justeringer og etablere nye mønstre. Skrive følelser og erfaringer i journalen vil tjene som en stikkontakt som en kilde til referanse som mål arbeides mot.