Hvordan finne GS ballen når fanger Celebi i «Pokemon SoulSilver»

August 12

«Pokemon SoulSilver» er et rollespill for Nintendo DS som tillater spillere å samle 250 forskjellige Pokemon som de prøver å bli den største treneren i spillet. I tillegg til hundrevis av Pokemon allerede tilgjengelig i spillet, det er en hemmelighet Pokemon, Celebi, som er en av de sterkeste i spillet. For å fange gress Type Pokemon, må du få GS ballen, som det er bare en i hele spillet.

Instruksjoner

• Samle alle 250 Pokemon funnet i spillet. Flertall av Pokemon kan fås ved å gå i høyt gress og et annet sted at wild Pokemon kan oppstå; men kan noen Pokemon hentes bare ved å fullføre sideoppdrag for spillets mange borgere. Når du har tatt alle 250 Pokemon, vil du motta øyeblikkelig den nasjonale Pokedex, vise at en Pokemon fortsatt kan hentes.

• Handel Articuno, Zapdos og Moltres fra spillet til en annen spiller. Hvis noen av tre Pokemon er fortsatt i din besittelse, enten i partiet eller i din PC, vil du ikke kunne motta GS ballen. Handel Pokemon ved å gå til øverste etasje i Pokecenter og snakker til damen bak den første disken.

• Reise til romkamp stasjon i Viridian City. Denne byen vil ikke låses til nær slutten av spillet. Det ligger på vestsiden av kontinentet Kanto. En gang på slaget stasjonen, en kvinne vil vente nær avkjørselen.

• Snakke med kvinner venter ved utgangen. Etter en kort dialog, vil hun gi deg GS ballen, som deretter kan senere brukes til å fange Celebi. Når du mottar varen, vil du også motta en side oppdrag som vil henvise deg og gi deg instruksjoner for å fange Celebi.