Barnas lunsj måltider ideer

October 28

Barnas lunsj måltider ideer

Notorisk finicky eaters, småbarn vil kreve en bestemt mat som deres favoritt dager om gangen, så plutselig nekter å spise den neste. Lunsjer, så ofte spist på førskolen eller på farten, presenterer en spesiell utfordring for foreldre å de utvikle paletter. Når du finner leter pjokk lunsj ideer, appellere til deres følelse av farge og presentasjon å lokke dem til å spise noe nytt eller stole på varianter av klarerte klassikere.

Pasta og grønnsaker

Med småbarn er det vanskelig å gå galt med nudler. Prøv en rekke figurer fra lang spaghetti bokstavene og vognhjul. Eksperimenter med forskjellige typer pasta, inkludert hele hvete, spinat og med lo mein nudler. Legge noen viktige vitaminer og næringsstoffer ved å kaste i Dampet brokkoli og blomkål eller andre favoritt grønnsaker. Finish med dryss Parmesan ost.

Smørbrød og Wraps

Smørbrød har lenge vært en lunsj stift til skolen dager og andre utflukter. Blande ting opp litt ved å få kreative med presentasjonen. Bruke mat coloring for å male et bilde på sandwich brød, eller bruke cookie cutters for å gjøre smørbrød i en rekke former. Alternative smørbrød med solid wraps som den sørvestlige Club vikle omtalt i Disney FamilyFun Magazine. Det er fullpakket med Tyrkia, avokado, oliven og mer. Wraps kommer i forskjellige smaker og farger, som røde tomat brytes og grønne spinat brytes. Presentasjon er alt til småbarn som elsker levende farger.

Quesadillas

Quesadillas er en lett-å-gjøre, rask alternativ til smørbrød kan være beleilig pakket i skolemat eller spist hjemme. Alt du trenger er to tortillas og noen strimlet ost; toast det på ovnen til osten har smeltet og tjene. Denne grunnleggende oppskriften kan tilpasses og forandret til å inkludere dine favoritt grønnsaker, squash og mais gjør stor akkompagnement, anbefaler Disney FamilyFun Magazine - og ulike typer ost uendelige. Prøve både mel og korn tortillas for å se hva pjokk liker best. Tjene quesadillas med guacamole eller avokado skiver på siden.

Dips

Småbarn elsker dipping. Velge hummus over ranch dressing som en næringsrik dukkert for gulrøtter, selleri eller pitabrød brød. Laget av kikerter (kikerter), er hummus fullpakket med protein og fiber, gjør det tilfredsstillende, sunn og velsmakende. Kommersielle snack-størrelse hummus kopper med pretzels gjør praktisk lunsjer hjemmefra. Sammenkoblet med en snack pakke baby gulrøtter, går hummus fra snacks måltid for pjokk. Ferdig med eple skiver eller jordbær til dessert.