Hvordan å være først til å dø i en skrekkfilm

February 12

Skrekkfilmer er en av de få filmer hvor dum oppførsel er nesten sikret. Når tegn er drept av i skrekkfilmer, gjør de vanligvis dumme ting. Hvis du er et tegn i en skrekkfilm, og du gjør ett av følgende, kan du forvente å bli først til å dø.

Instruksjoner

Trekanten av promiskuitet får du hver gang

• Bade tidlig i filmen. Denne enkle hverdagslige oppgaven er en kiss of death i filmer. Det er også først av en trekant med feil som involverer nakenhet og lav moral. Horror filmen mordere liker bare ikke det når du er naken.

• Slitasje avslørende klær. Dette er andre i trekanten, og det er vanligvis en ganske sterk indikasjon på forestående horror film død. Dette gjelder ikke, men hvis navnet ditt er Biel, Alba eller Dushku. De er skattefri, og lov til å kle denne måten av de fleste horror film mordere, som de må overleve til filmens slutt.

• Gjøre med den første personen du. Dette er den tredje og mest dødelige av trekanten av død. Promiskuitet har alltid vært en utløser for horror film mordere.

Dumme feil Horror filmen tegn gjøre

• Undersøke hver enkelt lyd, uansett hvordan illevarslende. Hvorfor er det at folk må finne ut hva som growling støy er bak skapet døren? Bare få!

• Se deg rundt og utforske hjørner, spesielt hvis du er alene. Hvis du går i en skog alene med en drapsmann på frifot, er sjansene for å være først til å dø ganske høy.

• Klynk så høyt som mulig når morderen går inn i rommet du er i. I hver skrekkfilm er det en jente som vil skjule i et skap og så fortsette å klynk høyt slik at morderen kan gjøre henne først til å dø.

• Turen over hvert objekt mens morderen jager deg. Dette er kjent, og synes å være i hver skrekkfilm flere ganger. Noen kjører fra morderen og turen over (Sett inn objekt her) uansett hvor tydelig det er i deres vei.

• Slippe våpenet som brukes av den seriemorder retten på føttene etter å drepe ham. Morderen kommer alltid tilbake til livet minst én gang, så sørg for å ha hans våpen hendig det for ham. Det er en flott gest.