Fotografere Glassmaleri

January 15

Hvordan å fotografere glassmalerier. Lyset og fargene som gir glassmalerier gjør glansen også for strålende bilder. Men for å fange glassmalerier på sitt beste du må ha riktig lysforholdene og må overstyre standardinnstillingene for kameraet.

Instruksjoner

• Ta bilder av glassmalerier på en lys, men helt overskyet dag for de beste resultatene for de generelle bilder. Sollys er ujevn belysning gjennom glasset. Overskyet himmel jevner ut lys som skinner gjennom vinduet.

• Bruk direkte sollys for å vise lyset skinner gjennom glassmaleriene gjenspeiler fargen på glass på gulvet eller andre objekter. Disse spesialitet fotografier er en god måte å dra nytte av en solskinnsdag.

• Fotografere glassmalerier fra utenfor bygningen natten. Om natten, hvis lysene er på inne i bygningen, får du samme resultat å ta bilder av glassmalerier utenfra.

• Velg innstillinger for manuell eksponering. Kameraet, balanserer standard lys som kommer gjennom glassmaleriene med mye mørkere innsiden av bygningen. Bruk en eksponeringskompensasjon-.5 eller -1 for virkelig å fange fargen på vinduet. Se i håndboken for kameraet hvis du ikke vet hvordan du endrer det avsøring erstatningen.

• Plukke ut små detaljer å fokusere på. Fange hele vinduet kan ikke vise riktig detaljer å verdsette intrikate glassmalerier. Velge deler av interesse å zoome inn på.

• Bruk flash på en solrik dag for å balansere ut lyset. Flash kompenserer for direkte sollys shinning gjennom en del av glassmaleriene, men ikke en annen. Ellers er det best ikke å bruke blitsen. Husk å slå av blitsen når du tar kveld bilder fra utsiden.