Spesifikasjoner Baldwin Organ Model C-630 t

June 20

Baldwin Piano selskapet startet produksjon organer og pianoer på 1800-tallet. Gjennom årene kjent komponister som Igor Stravinsky og Bela Bartok og kjente musikere som Elton John og Ben Folds spille Baldwin instrumenter, men selskapet gikk konkurs i 1983, før fikk gitar produsenter Gibson i 2001. De forblir et datterselskap, men de er ikke lenger i produksjon.

Historie

Dwight Hamilton Baldwin laget første Baldwin piano i 1891, en oppreist modell. Første elektroniske organ ville være produsert i 1946, 32-nøkkel, to-pedal modell et pipeorgel. I tiårene som fulgte, ville de bli større, utvide 61 nøkler. Baldwin utviklet et "gradvis-kontakt nøkkel" system for å forhindre klikk når du trykker tastene og en innebygd reverb å få en lyd som var mer naturlig og mindre elektronisk, utvikling som vil bane vei for C-630 T.

Utseende

Baldwin C-630 T har to keyboard og totalt 61 nøkler. En låsing rolltop cover passer over tastaturene å beskytte dem når den ikke er i bruk. Kroppen er laget av brun heltre og tastene er laget av plast. Forhåndsinnstilte knapper for stemmene er hvite og sitte langs toppen av orgel, over tastaturene. Knapper som volumet er små og svart, sitter til høyre side av keyboards.

Spesifikasjoner

En 12-trinns transposer tillater forskjellige nøkler brukes over to keyboards. Det er 34 stemmer og effekter som inkluderer to Klokkemusikk, tre koblinger, vibrato, tone expander og reverb. Det er to manuell pedaler. Denne organ har interne høyttalere, en største orgel høyttaler forhåndsinnstilling og en ekko forhåndsinnstilling.