Forskjeller mellom Evenflo triumf forhånd LX, DLX og Premier

June 24

Forskjeller mellom Evenflo triumf forhånd LX, DLX og Premier

Evenflo triumf forhånd er et førsteklasses konvertible bilsete som passer spedbarn og småbarn baksiden opp til 35 pounds og kan også brukes forovervendte for småbarn og barn mellom 20 og 50 pounds. Alle versjoner av Evenflo triumf Advance er sidekollisjon testet og oppfyller alle føderale sikkerhetsstandarder, men det er noen små forskjeller mellom Evenflo triumf forhånd LX, forhånd Deluxe og Advance Premier konvertible carseats.

Sete demping

Hver stil av Evenflo triumf forhånd har litt forskjellige sete pute alternativer. LX og Premier kommer med sete pute, kroppen pute og spedbarn hodet pute, alle kan fjernet og vasket. Premier pad har minne skum innebygd, også. Deluxe kommer med en plysj ComfortTouch sete puten som ikke kan fjernes, samt kroppen pute og pjokk pute som kan fjernes og vasket.

Skrittet stropper

Alle tre bilseter har fem-punkts sele stropper, inkludert skrittet stropper. LX og Premier har en skrittet stropp som kan justeres til to forskjellige posisjoner etter hvert som barnet vokser. Deluxe har en justerbar skrittet stropp.

Fargealternativer

LX kommer i de mest fargealternativene--Cirrus (svart med rød detaljer), kakao bruse (brun mønster), Hansen (beige, grå og sort), Harbortown (svart og grått), Median (browns og blues) og Regent Brown (brun, beige og grå). Deluxe er tilgjengelig i Lincoln (svart og grått) eller Reese (browns og beige). Premier er bare tilgjengelig i Heath (browns), men stoffet padding er vattert.

Kostnader

Evenflo triumf forhånd LX er de minst kostbare modell. Selv om prisene varierer fra forhandler, Deluxe er neste dyr pris og Premier er den dyreste.