Hvordan å reparere Solar LED lanterner

November 8

Hvordan å reparere Solar LED lanterner

Det er en rekke problemer som kan beleire din LED lanterne, ingen av dem alvorlig, og alle av dem ganske enkelt å fikse relativt billig. Det viktigste å huske er at en LED er ikke en glødelampe, og fungerer ikke på samme måte. Som sådan, trenger du ikke å bekymre deg pærer "blåser ut" eller forårsaker skade på resten av lykten. Solar lysdioder har sin egen spesielle sett problemer må du diagnostisere.

Instruksjoner

• Fastslå hvilke pære i din lanterne har blåst av slår enheten og leter etter mørk pære (eller flere). Stenge strømtilgangen koble lanternen fra sin lyskilde og bruke ekstra lysdioder for å erstatte de utbrent. Lysdioder har en "polaritet", det vil si de har en positiv ben og et negativt bein. Observere vei når du erstatter en LED, som ikke fungerer hvis det installeres bakover.

• Sjekk sikringer av din lanterne hvis alle LED ut samtidig. Koble din lanterne fra strømkilden, erstatte en sikring og aktivere lykten på. Gjenta til du finner blåst sikringen. Du kan også bruke en volt/ohmmeter kontrollere hver sikring uten å erstatte dem.

• Sjekk din lanterner ledningsnett tilfeldigvis klemt, kuttet, stiftet eller skadet ledninger. Hvis du finner noen, kutte ut skade området, stripe endene av ledningene uskadet og koble dem. Dekk området koblet med elektriske tape.

• Loddetråd noen utbrent eller oksidert terminalene på i solcellepanel. Finn dårlig loddetinn leddene ved å merke som er skinnende ikke og. Unsolder ikke-skinnende de, ren området noen leftover dårlig loddetinn, og lodding tilkoblingen på nytt med 2 prosent sølv loddetinn.

Tips og advarsler

  • Kontroller at din lanterne er helt frakoblet og un drevet under noen vedlikeholdsoperasjoner, som selv en liten avgift kan være dødelig for et menneske.