Puste & avslappende øvelser for barn

October 14

Puste & avslappende øvelser for barn

Alle barn kan dra nytte megetsigende hvor å bruk pusteteknikker for å roe nervene. Enten barnet er følelsen engstelig, sint eller bare trenger å slappe av, kan puste øvelser hjelpe barn komme til et sted av intern ro. Voksne kan vise barnet noen enkle triks å bruke disse teknikkene daglig.

Typer puste

Liz Bragdon, sertifisert instruktør, foreslår å bruke fire typer Pusteteknikk for barn og finne hvilke som fungerer best med barnet for hver omstendighet. De puste er blomst pust, fresende pusten, bjørn pust og bunny pusten. Disse navnene er gitt slik at barn kan lett forstå hvordan du vil de skal puste. Blomst pusten er gjort som om barnet er lukter en blomst. Fresende pusten gjøres som en slange. Barnet vil puste inn gjennom nesen og deretter ut med munnen gjør en fresende slange lyd. Bjørn pusten er det Barsk huffing som bærer noen ganger gjør. Barnet vil puste inn gjennom nesen og puster gjennom nesen med sterkt press. De vil pause og så puster igjen og så videre til pusten er borte. Bunny pusten er liten lille sniffles luft gjennom nesen. Sniff, sniff, snuse og puster.

Bruk av rekvisitter

Hvis du har en hard tid å få barnet til å delta i puste aktiviteter, kan du prøve å bruke rekvisitter som krever bruk av lukten. Scratch og snuse klistremerker kan brukes å oppmuntre ta dype åndedrag. Eteriske oljer eller elementer med en sterk behagelig duft kan brukes. Plassere objektet foran barnet og deretter instruer dem på hvordan du vil dem å puste med én av fire puste stilene skissert.

Puste spill

Ifølge nettstedet Kids avslapning, bruker du en rekke puste spill for å engasjere barn. Ett spill som kalles "Jeg er litt dampmaskinen." I dette spillet, barnet vil late som å være en dampmaskin tog og du vil se hvor mye damp de kan blåse. Har barnet pust dypt og puster gjør en /sh/ lyd. Se hvor høyt og lenge barnet kan gjøre lyden. Dette vil oppmuntre dyp pusting og lang pusten utgivelsen. En annen spillet forslag er havet puste. I denne øvelsen vil barnet gjør lyden av havet i 60 sekunder. Havet lyden vil fremme rytmisk pust for avslapning og beroligende.

Formål spesifikke teknikker

Hvis et barn har en bestemt frykt som fører til smerte eller urolig følelser, skape en atmosfære av ro med pusteøvelser. Et eksempel er in-flight avslapping teknikker. Hvis barnet har flyskrekk og har angst under en flytur, har hun plasserer hånden eller et objekt på hennes mave og flytte den opp og ned. Har hennes fokus for objektet og se den når den beveger seg. Dette vil oppmuntre mønstret puste og visuelle avslapnings ser elementet gå sakte. Dette kan brukes i enhver setting hvor barnet opplever frykt.