Halvparten opp frisyrer for forlover

May 7

Forlover er du ansvarlig for støtte bruden og bistå i bryllupet logistikken ved behov samtidig ser nydelig. Frisyre bør være en ting mindre for deg, eller bruden, å bekymre. Hver bruden er forskjellige og din venn kan eller ikke kan ha valg om frisyre, så det ikke vondt for å spørre hennes mening. En spesielt tidløse gruppe stiler inkluderer halv-updos.

Vridd tråder

Denne stilen fungerer godt hvis håret ditt er spesielt fine eller vil fleste av låser flyter fritt. Før du starter, kam, trykker eller del den øvre halvdelen av håret ditt slik du vil ha den ferdige stilen. Samle 1 tomme av hår over ørene og bringe begge deler bak hodet. Vri enten stykke individuelt to eller tre ganger og sikre dem sammen med en dekorativ barrette eller et klipp. Bruk to speil når styling for å sikre symmetri.

Foran Bump

Minner om 1960, denne modernisert bump gir deg volum uten en quart av hairspray. Håret begynner å blåse tørket rett og må ha en horisontal del som går mellom enten øret, og 6 til 8 inches bak foran hårfestet. Sikre nederst halvparten av håret med et klipp og dele øvre del av håret i en front og tilbake delen. Delen tilbake er ertet med en fin - toothed kam og hårspray og deretter dekket av fronten, un ertet del av håret. Sikre fremre delen av håret rett bak ertet brak bruker en dekorativ klipp eller en barrette.

Halv Bun

Begynne med en ren, horisontale del som buer over hodet og 3 inches bak din foran hårfestet. Del håret lenger fra din hårlinje for tykk låser, eller gjøre det nærmere hvis håret ditt er fint og du vil maksimere frittflytende håret under den vannrette delen. Håret over den vannrette delen er sikret i en hestehale med en håret elastisk så vridd til en stram coil til slutten. Tett spolen brytes rundt håret elastisk som kanel roll-stil bun. Hårnåler sikre spolen i hodebunnen noen inches til slutten av bun når halen tucks under ytre spolen mens sikret av en endelig hårnål.

Ringvinge sløret

Ringvinge slør begynner med en ren, horisontale del 4 til 6 inches bak din foran hårfestet. Håret over den vannrette delen er delt i fire eller fem forskjellige hver sikret i hodebunnen med lite klipp eller hårnål å forhindre rot. En om gangen, hver del er krøllet i en stram ringlet bruker en smal tønne krølltang. To små dekorative klipp sikker roten og slutten av hver ringvinge i hodebunnen på øvre halvparten av hodet.