Hvordan å reparere en slitt antikke viktorianske vev

June 11

Antikke viktorianske puten er vevde tekstiler, vanligvis i ull. De kan være blomster, geometrisk eller billedlig. Mange antikke billedvev har betydelig skade eller slitasje fra tid, hengende vekt, UV-skader og møll. Mens en verdifull eller sjeldne billedvev må repareres av en ekspert tekstil restaurering profesjonell, du kan reparere en slitt antikke viktoriansk billedteppe på din egen med disse tips, spesielt hvis du er en erfaren needleworker.

Instruksjoner

Hvordan å reparere en slitt antikke viktorianske vev

• Vakuum din vev med slangen av støvsugeren. Bruk pantyhose å beskytte den antikke vev fra intense sug og unngå trekke opp løse tråder. Fylle et stort badekar med lunkent vann og legge til mild såpe. Vask din antikke billedvev forsiktig og la litt ekstra.

• Plass en lin lapp bak et lite hull eller skadet. Darn området bruker oppdateringen som en sikker støtte og støtte for billedvev reparasjon. Veve horisontale trådene over lappen og nakne område av din billedteppe, og gjenta prosessen med vertikale tråder. Velg farger som fungerer med antikke viktorianske billedvev; men er nøyaktig samsvar ikke kritisk når darning et lite hull i en vev.

• Reweave den antikke vev å reparere større områder med skader. Tråden en billedvev nål med en egnet warp tråd. Veve warp tråden gjennom resterende innslaget tråder i den antikke vev, slik at et betydelig beløp på hver side av den skadede delen. Gjenta dette trinnet for innslaget tråder.

• Trykk teppet, plassere et rent håndkle over overflaten og bruke en temperatur avhengig fibrene i din antikke billedvev.

• Forhindre ytterligere bruk ved søm en bakside på din antikke billedvev. Klipp et stykke bomull sateng eller twill størrelse, slik at kanten og en stang lomme. Trykk hems og rod lomme på plass og sy for hånd eller maskin. Sy støtte på din antikke viktorianske billedvev for hånd.

Tips og advarsler

  • Unngå hvitvasking spesielt fine veggtepper.