Hvordan få Mareep i "«Pokemon FireRed»

August 24

«Pokemon FireRed» er en action-eventyr rollespill som kan spilles på enten Game Boy avansert eller Nintendo DS håndholdte systemet. Hovedmålet med spillet er å fange ulike varianter av Pokemon, og deretter gjøre dem sterkere, slik at du kan kjempe og overvinne verdens beste Pokemon trenere. Men for å få visse Pokemon, som Mareep, nød du å besøk en Nintendo lurer på plass i det virkelige liv og få et spesielt element som legger ytterligere Pokemon i spillet.

Instruksjoner

• Besøk et rart sted. En lurer på stedet er en enhet som overfører et trådløst signal til "Pokemon" spill slik at spillere kan motta salgsfremmende elementer. Rart flekker er ofte tilstede på spesielle Pokemon Center butikker eller på bestemte Pokemon hendelser som tur i Nord-Amerika, Europa og Japan.

• Last din "Pokemon FireRed» lagre filen i en lurer på stedet og besøke noen Pokemart i spillet. Du bør se et stykke papir som sitter på kassen. Dette er skjemaet spørreskjemaet.

• Fylle ut spørreskjemaet og sette "Koble sammen med alle" som svar. Kjøpmannen vil da gi deg tilgang til mysteriet gave systemet.

• Velg "Rart gave" Mystery gave systemet.

• Besøk alle Pokemon senteret i spillet og snakk med personen i grønne hatten å motta Aurora billetten. Når du har skaffet Aurora billetten, vil du kunne finne Pokemon Mareep i Altering grotten.

• Gå til endringen i hulen. For å komme til Altering hulen, ta den grønne banen gjennom mønster Bush. Avslutt mønsteret Bush på vei til det sørvestre hjørnet, og bruk deretter en Pokemon Surf muligheten til hodet Nord over vannet. Når du passerer utstøtt øyene, vil du komme til en hule med et medlem av Team Rocket står utenfor. Dette er Altering hulen.

• Angi og utforske Altering hulen og prøve å få i som mange tilfeldig Pokemon møter som mulig. Til slutt bør du få en Mareep, som er en elektrisk-type Pokemon som ser ut som en sau. Det er lurt å bruke en rock-type Pokemon fange Mareep siden det er sterk mot elektrisk typer. Når du har senket Mareeps helse vesentlig, kan du bruke en Pokeball for å fange den.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en Game Boy avansert system, må du koble en trådløs adapter for å få den lurer på gaven fra lurer på stedet.