Berømte medier fra TV

March 24

Berømte medier fra TV

Hvorvidt du tror på psykiske krefter, har det vært mange folk som har gjort sin livings hevder å kunne se både fremtiden og fortiden, og å kunne kommunisere med døde. I siste, folk betalt bevitne de besøk av seanser berømte synske, men i moderne tider, synske har flyttet til TV.

Miss Cleo

Miss Cleo hovedrollen i en rekke sen infomercials på 1990-tallet. I disse situasjonene, hun hevdet å være synsk fra Karibien og tilbød henne tjenester via en betal-per-minutt synsk hotline. Miss Cleo ble en pop-kultur spøk lenge før det ble oppdaget at hun var ikke fra Jamaica, eller andre steder i Karibia, men ble faktisk en amerikansk kalt Youree Dell Harris. Miss Cleo ble saksøkt av Missouri justisminister for svindel, falsk reklame og diverse andre ulovlige forretningspraksis i 2001, som ble etterfulgt av andre søksmål, inkludert en av Federal Communications Commission.

John Edward

John Edward er synsk som hevder å kunne snakke med døde. Han har skrevet flere bøker og har hatt to forskjellige TV-serier, "Krysset Over med John Edward," som gikk i syndikering i seks år, og "John Edward Cross Country" på kabel stasjonen vi. Edward har blitt kalt en svindel, og deltakerne har hevdet svar ble redigert for å gjøre det se ut som om Edward var mer nøyaktig enn han var.

James Van Praagh

En annen kjent TV-mediet som sier han kan snakke med døde er James Van Praagh. Van Praagh begynte karrieren TV som talkshow-gjest, vises på "Oprah," "20/20" og "Larry King Live," blant andre. Han gjorde mange opptredener på NBC showet "Den andre siden" og til slutt fikk sin egen talk show, "Utover med James Van Praagh." Kritikere hevder Van Praagh av bare "kaldt lesing," bruker ledende spørsmål og svar for å få opplysninger i stedet for faktisk hadde noen psykiske evner.

Den fantastiske Criswell

Den fantastiske Criswell, født Jerome King Criswell, var mest kjent for å lage forbløffende unøyaktig spådommer. Han begynte med en radioprogram og skrive syndikert kolonner full av hans merkelige gjetninger, som Mae West bli president i USA og selv og George Liberace flyr til månen i en rakett. Criswell fikk sin egen TV-programmet i Los Angeles, kalt «Criswell forutsier,"som førte til roller i den bisarre B-filmer av den legendariske regissøren Ed Wood, som kastet ham i «Night of Ghouls», «Orgie of the Dead» og"Plan 9 from Outer Space."

Criswell gjorde en nøyaktig anslag. Jack Paar Vis i mars 1963 sa Criswell John Kennedy ikke ville løpe til gjenvalg i 1964 "på grunn av noe som vil skje med ham i November 1963." Kennedy snikmyrdet faktisk i November 1963, men Criswell gikk snart tilbake til å forutsi som den totale ødeleggelsen av Denver og slutten av verden i 1999. Criswell seg igjen i verden i 1982.