Hvordan lage din egen katten leker for barn

November 8

Hvordan lage din egen katten leker for barn

Det er ingen grunn til å tilbringe dine penger kjøper leker for husholdningenes katten når du kan gjøre dem selv med elementer som du finner i de fleste husholdninger. Plus, i motsetning til leketøy i en fabrikk sted, kan du ha moro med ungene å sette dem sammen.

Instruksjoner

• Fjern alle etikettene fra en 12 - eller 16-oz flasker. Rense flasken ved vasking og tørking.

• Sted lyse opp leker eller små plast biter inne tom plastflaske. Det er ikke nødvendig å kjøpe katten-spesifikke elementer fra en pet lager. Liten, ubrukte barneleker fra rundt huset fungerer godt.

• Sted liten lur til en jingle ball for en annen leketøy. Hvis liten lur ikke er tilgjengelig eller ønsket, går du til neste trinn. Pass på at både barn og voksne vaske hendene etter håndteringen av liten lur.

• Legge biter av garn jingle ballen. Prøv å blande det med forskjellige farger. Selv om katten ikke kan nødvendigvis forstår din estetiske detaljer, vil nesten sikkert barna.

• Fest jingle ballen til slutten av snøret. Sørg for å knytte knop tett og bruke en fiskestang med en sterk linje slik at katten ikke feste linjen eller bryte knuten. Kastet linjen og se katten jage etter den. Hvis du ikke har en barneklubb fiskestang tilgjengelig, kan du knytte ballen direkte til slutten av garn eller snøret.

• Sted lyse opp leker eller liten lur i en papirpose. Se i glede som katten prøver å åpne papirpose å komme inn. Som dette kan være rotete, kan du ønsker å gjøre det på en tilbake veranda eller andre utenfor område hvis mulig.

Tips og advarsler

  • Alltid overvåke din kattene når de leker med streng leker. De kan svelges strenger og garn, som kan føre til farlige eller med dødelig komplikasjoner.