Hvor å gjennomføre en bokklubb diskusjon

November 14

Blande samtale mens de diskuterer en god bok har lenge vært en favoritt tidsfordriv for mange mennesker som deler en lidenskap for lesing. Book klubber er en flott måte å få kontakt med venner mens du samtidig nyter en favoritt hobby. Hvis du tilhører en bokklubb finnes det en god sjanse at du vil ta en sving på å gjennomføre bokklubb diskusjonen. Hvis denne tanken forlater deg med en følelse av panikk, ikke fortvil. Det er lett å ta hjulet og lede din bok klubb gjennom en engasjerende diskusjon om hva boken du for tiden deler.

Instruksjoner

• Start ved å få et forsprang på boken. Hvis du vet du er ansvarlig for å lede diskusjonen på neste bok, må du lese den så snart som mulig for å gi deg selv tid til å forberede for møtet.

• Ta notater. Som du leser, sørg for å ta notater på noe som slår deg. Etterlater vri du spørsmål? Skriv dem ned. Er der et bestemt tegn som irks virkelig du? Noter det. Registrere kjører noe av interesse for deg mens du leser. Notatene blir rammeverket for diskusjonen du lede. Det kan også være nyttig å sette inn bokmerker mellom sidene som de bemerkelsesverdige hendelsene inntreffer.

• Når du er ferdig med boken, ta en god kikk på notatene. Se etter temaer blant elementer av interesse som du tok notater på. Synes din interesse å sentrere rundt "self" centeredness hovedpersonen? Ironi i plottet? Prøv og identifisere tre hovedtemaer som dette blir grunnlaget for talemeldingene diskusjon.

• Lag en liste over spørsmål for hver av de tre temaene som du har identifisert. Utvikle dine spørsmål på en slik måte at andre gruppemedlemmene vil føle seg oppmuntret til å dele sine egne tanker. Unngå spørsmål som er for generelle, men ikke gjør dem så bestemt at det er ikke rom å utforske emnet. Hvis du fant noe nevneverdig, andre medlemmer sannsynligvis gjorde også og vil ha mye å si.

• Forberede en disposisjon som du vil følge under diskusjonen slik at du kan holde møtet beveger seg jevnt.

Tips og advarsler

  • Hvis din bokklubb for vane å nyte forfriskninger, prøve og tjene noe som samsvarer med det du har lest.
  • Gi din andre klubbmedlemmer informasjon på bakgrunn av forfatteren å forbedre deres opplevelse av boken.