Hva er en Loggerhead?

September 5

Loggerhead er et begrep som refererer ofte til en stor havskilpadde som finnes i ulike deler av verden. Loggerhead er staten dyret i Sør-Carolina. Denne typen turtle er ofte sett av de som bor i områdene i bukten i verden, og det kommer ofte i kontakt med båtfolk og fiskere.

Identifikasjon

Loggerhead sea turtle er identifisert av sin store størrelse, den typiske brunlig røde fargen på skallet og dens gulaktig brun hud. Disse skilpadder er også skilles fra andre fordi forhold til resten av kroppen sin, de har et unormalt stort hode.

Funksjoner

Loggerhead er fordi det er det eneste medlemmet av en bestemt gruppe, som Caretta. Disse havskilpadder er også kjent for sine svært store og kraftige kjever, som kommer godt med når de lever på fisk, krabber, reker, kamskjell og andre livet i havet. Havskilpadder hekker i de samme områdene der de er ofte grunnlegge, de bare la vannet og begrave hundrevis av egg samtidig.

Størrelse

Loggerhead sea turtle er den viktigste funksjonen. Disse skilpadder kan være opptil 800 pounds og kan være så lenge som tre og en halv fot lang. Denne størrelsen gjør det vanskelig for noen å gå glipp av disse dyrene som de gjør vei gjennom det grunne vannet.

Geografi

Denne store havskilpadde ligger i det grunne vannet i Atlanterhavet, Pacific og indiske hav. Skilpadder kan vanligvis finnes i områder som munn av elver, laguner, bekker, skipet kanaler, og selv salt myrer og bukter. Vanligvis vil skilpadder mate i korallrev eller i steinete områder, som det er vanligvis en rikelig mengde sjøliv.

Risikofaktorer

Loggerhead sea turtle risiko og er beskyttet i de fleste områder av verden. Loggerhead har sett en stor nedgang i antall på grunn av fiske bransjen som reker fisker utilsiktet fange dem og forårsake skade eller død. Et annet problem er at skilpadder finnes i farvann hvor båtliv er svært vanlig, og de ofte traff og drept av Propellene på båten. Det conservation anstrengelser er rettet mot å forbedre bestander av Loggerhead i alle områder av verden.