Hva er behandlingene for dukke med en tørr & eksentrisk hodebunnen?

March 16

Tørr og flaky huden på en valp er generelt ikke begrenset til hodebunnen området, men heller kan finnes overalt på hundens kropp. Når tørr eller flassende hud skjer, er det viktig å ha sjekket ut av en veterinarian å finne årsaken. Bare når årsaken er bestemt, kan riktig behandling starter.

Allergi

Allergiske reaksjoner på mat, loppe biter eller andre allergener kan føre flassende hud. Inne dukke, kan allergiske reaksjoner også være ledsaget av skorpedannelse hud, infeksjoner, het flekker, håravfall, rødhet og kløe. For å bekrefte forbryteren allergisk, må allergi tester utføres av veterinær, som deretter kan anbefale det beste løpet av behandlingen for valpen.

Cheyletiella Mange (Walking flass)

Skabb mites, kjent som cheyletiella mites, kan føre til avskallinger og skalering av huden i en valp. Disse mites kan også forårsake kløe, og i alvorlige tilfeller, håravfall. Cheyletiella mites krever en diagnose fra en veterinarian, som deretter kan forskrive riktig medisinering for å drepe mites.

Demodectic Mange

Demonstrasjon mites føre demodectic skabb, som også omtales som valp skabb. Det kan føre til avskallinger eller skalering av hud og mange andre symptomer som tap av hår, hud magesår, kløe eller rødhet. Som med cheyletiella skabb krever det en skikkelig diagnose fra en veterinarian, som deretter vil forskrive riktig medisin for å behandle midd.

Tørr hud

Hunder som bor i nordlige områder hvor kaldt og tørt ofte forekommer, kan lider av tørr hud. Mye som valp flass, tørr hud kan ofte bli behandlet hjemme bruke fuktighetsgivende shampo, skyller eller fettsyrer kosttilskudd. Legge til et par ts av olivenolje som anbefalt av valp veterinær kan også hjelpe for å redusere tørr hud.

Hypotyreose

Hypotyreose kan påvirke dukke, resulterer i tørr pels og seborrhea, som er avskalling av huden som kan være tørt eller ledsages av olje. Hypotyreose krever skjoldbruskkjertelen funksjonen tester av en veterinarian, og hvis du bekrefter, krever livslang thyroid kosttilskudd.

Valp flass

Flass inne dukke kan forårsake tørr, flaky hud. Valp flass er en av de mindre alvorlige årsakene og er vanlig i dukke, ifølge veterinær rase Foster for Pet utdanning. Når valpen flass er bekreftet av en veterinær, kan fuktighetsgivende sjampo og rinses eller fettsyrer både bidra til å trekke seg tilbake og redusere tilstanden.

Seborrhea

Seborrhea kan være arvet eller forårsaket av en utenforstående kilde. Når det skjer, resulterer det i skalering av hud og tørr eller fet hud. For å bekrefte seborrhea, vil veterinarian kjøre blodprøver og ta hud avskraping. Når bekreftet, kan behandling innebære antiseborrheic sjampo eller fettsyrer.

Sink forståelsesfull Dermatosis

Om sink forståelsesfull dermatosis er vanlig inne dukke med raskt voksende hunderaser, kan det påvirke hunder av nesten alle rase. Denne typen dermatosis resulterer i skjellete, flaky hud samt håravfall, sekundære infeksjoner eller noen ganger fet hud. En medisinsk historie og rase historie vil være nødvendig med en hud biopsy å bekrefte sin tilstedeværelse. Veterinarian kan deretter anbefale forskjellige behandlinger, for eksempel en endring i kostholdet, medicated sjampo og, om nødvendig, antibiotika til å behandle de sekundære infeksjonene.