Hvordan legge til musikk til NeoPets

November 15

Legge til musikk til Neopets siden kan gi siden et personlig preg, og det kan gjøre opplevelsen morsommere. Ifølge-Neopets.com, det er bare én måte å legge musikk til en side, og det krever kjennskap til html. Hvis du ikke vet html, kan dette høres skremmende. Men selv for ganske uerfarne databrukere, oppgaven kan gjøres i noen få trinn.

Instruksjoner

Tilføyer musikken å Neopets

• Velg sangen du vil spilles i bakgrunnen av websiden Neopets. Sangen du har plukket skal på datamaskinen før du legger det til Neopets.com.

• Lagre musikkfilen på Internett. Du kan lagre musikk på et område, som Yousendit. YouSendIt lar deg lagre og overføre musikk. Ifølge-Neopets.com, må musikkfilen være en MP3, mid, MIDI og WAV-fil. Lagre en fil som ett av disse formatene, Velg musikkfilen og klikk Lagre som. Når du klikker Lagre som, datamaskinen vil gi alternativer for hvordan du lagrer filen, klikker du på det ønskede alternativet. Klikk .mp3, ønsker du musikkfilen lagret som en mp3.

• Erstatt teksten "i http://images.neopets.com/help/beep.wav", med nettadressen til din musikkfil. Ifølge-Neopets.com er url-adressen ovenfor bare URL-adressen brukes til å legge til musikk på neopets-siden.

• Legg til ønsket musikkfilen til slutten av neopets url. For eksempel hvis websiden neopets ". neopets.com/user", vil du legge musikkfilen etter det slik: ". neopets.com/user/music.mp3". Navnet på musikkfilen vises før "MP3".