Slik beskytter muskulære systemet

September 22

Slik beskytter muskulære systemet

Den muskulære systemet er en samling av musklene som utgjør en viktig del av hverdagen. Frivillig bevegelser som gå og snakke er ikke mulig uten det muskulære systemet arbeider riktig og effektivt. Det muskulære systemet spiller en rolle i dagligdagse oppgaver som de fleste av oss tar for gitt. Det er ansvarlig for ufrivillige bevegelser likene stole på live, særlig det er ansvarlig for å holde hjertet pumpe og blod kjører gjennom arteries og årer. Som mennesker alder, musklene blir svakere. Så dem blir viktigere.

Instruksjoner

• Øvelse for å styrke og tone muskulære systemet. Gå, gå i trapper eller sykle i 30 minutter minst 4 ganger i uken. Sprint og vektløfting anbefales også å forbedre tilstanden til musklene.

• Spise et sunt og balansert kosthold. Unngå matvarer høy i mettet fett, som smør, kaker og fet kjøttstykker. Spis god mat høy i fiber, som frukt, korn, ris, pasta og nøtter.

• Unngå stress som mulig. Det setter unødvendig belastning på muskulære systemet. De-stress hele dagen, gå for en 30 minutters gange mens du lytter til avslappende musikk. Svømming og yoga er andre måter å lindre stress.

• Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen. Som vil bidra til å holde kroppen hydratiserte og musklene fungerer. Unngå å drikke store mengder alkohol fordi det dehydrates kroppen, påvirker muskler.

• Sove en passende mengde tid. Kombinert med de andre metodene nevnt, sove bidrar til å holde det muskulære systemet sunn ved å gi muskler tid til å slappe av.

Tips og advarsler

  • Strekk før noe øvelse å unngå å skade det muskulære systemet.