Gjør bryllup blomsterdekorasjoner

December 27

Planlegging blomsteroppsatser for et bryllup trenger ikke være dyrt eller svært tidkrevende. Disse blomsterdekorasjoner legge en utsøkt touch skjønnhet til bryllup mottak tabellene til en brøkdel av prisen av en blomsterhandler. Samle sammen venner og familie sammen for å gjøre dette opp på et blunk. Legge blomster rett før vielsen så de vil være frisk og deilig i resepsjonen for å ære den nylig ekteparet.

Instruksjoner

• Sted to 4-tommers strimler av floral tape over åpningen av en stor krukke. Plass kassetten jevnt fra hverandre. Plass to flere strimler av 4-tommers tape over to første så de er vinkelrett eller crisscrossed. Plass kassetten jevnt fra hverandre. Dette vil opprette mellomrom for å sette inn blomster og holde dem stående.For lite glass, kan du bruke to typer 2½-tommers tape. Legg et stykke tape over midten av åpningen av glasset. Plass det andre stykket tape over midten av den første slik de er vinkelrett eller krysser hverandre. Dette skaper fire åpninger for å plassere blomster i.

• Utforme tre ark papir på din arbeidsflate. Bruke flere lag med silkepapir skaper mer dybde og dekning. Angi et stort glass glassene i på papir. Samle vev papiret rundt toppen av glasset. Papiret bør være forlenge et par inches over toppen av glasset.

• Klipp et stykke båndet ca 12 til 18 inches i lengde. Kuttet ut nok brikker av store glass du bruker. Knytte bånd rundt toppen av glasset holde silkepapiret i stedet. Gjøre en bue. Eventuelt kan du bruke flere bånd for å gjøre en fyldigere bue. Gjenta trinn 2 til 3 for å dekke alle de store glassene. Avsatt.

• Utforme to ark med papir på din arbeidsflate. Angi en liten krukke i midten av papiret. Samle opp papir rundt glasset. Papiret bør forlenge en tomme eller to over toppen av glasset. Kutte papiret, om nødvendig, til ønsket høyde.

• Klipp et stykke båndet ca 6 til 8 inches i lengde. Kuttet nok stykker av små krukker du bruker. Knytte bånd rundt toppen av glasset holde papiret. Gjør en liten sløyfe. Gjenta trinn 4 og 5 for å fullføre alle de små krukkene.

• Snittblomster tilpasses de store glassene. Blomst stammen inn mellomrom opprettet av båndet øverst på glassene. Ordne etter ønske. Kuttet noen av blomstene til å passe de mindre glassene. Sett inn fire blomster i små krukker. Ordne etter ønske. Fylle alle glassene med vann.

• Sett en stor blomst krukke i midten av en tabell. Plass 5-6 små krukker rundt utsiden av store glasset. Dekorer alle tabellene på samme måte. Ordne etter ønske.

Tips og advarsler

  • Bruk en mørkere papir for store glass med lysere nyanse bånd for å matche. Bruk en lysere nyanse av papir for mindre glass med mørkere skygge bånd for å matche. Bruke silke blomster i stedet for ekte blomster.